Українська Канада
-
Новий паспорт
-
Я кажу за ситуацію на сьогодні. Або чекати або щось-десь-хтось через Берлін. Я сам не дуже щасливий з цього приводу, через це втратив можливість отримати безкоштовні квитки.
-
У нас та сама історія. Кризові форми нічого не дають. Деякі фірми, які возять паспорти на вклейку, кажуть, що можуть вклеїти дитячу візу тільки в Берліні (без листа запрошення)
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка , ми відправили заявку на всю родину в липні Ми, батьки отримали в вересні ще візи, а на дитину нічого до сих пір Писала на кризис форму в грудні, цілий час тиша Знайшла в групах, що подавали з паспортом батьків, з готовою візою особисто паспорт дитини (без того запрошення для дитини на вклейку) та дітям вклеювали візи. Але в Варшаві мені сказали, що так не можна. Що робити 😞 писати знову і знову на кризис форму?
-
А можна щоб назад доставили кур’єром в Польщу?
-
Ні, в Берліні можно принести самому. Прийти до офісу, там охоронець дасть вам маленький бланк,котрий треба буде заповнити (куди повертати паспорт). В конверт вкладаєте паспорт, лист запит на паспорт і цей бланк і все, віддаєте охоронцю. Забрати також можно самим, щоб не платити збір за кур’єра. Тоді все взагалі безкоштовно. Якщо забирати будете самі - на бланку, котрий видав охоронець пишите «pick up by myself»
-
Я до цього моменту навіть не здогадувався що можна мати два заграни
-
Я просто не дуже підкован в цьому запитанні
-
Може ви знаєте як ця процедура проходить?