Українська Канада
-
Отримав таке повідомлення. Вже можна їхати за паспортом, чи ще щось прийде? The decision envelope for your application, tracking ID No. 20220859DEGUPKT48701 has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in CVO. Regards, VFS Global
-
Дякую
-
Хтось отримав визу по українському паспорту? Куди вклеювали візу?
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, хто подавав паспотр на вклейку в бухарест, як довго чекали.?
-
Хто який банк може порекомендувати ? Буду проживати в Торонто тому зараз вибір падає на CIBC або на TD але в першому вроді як дають кредитку на 2к але багато хто її не отримував так що ж вибрати?і як найкраще покращувати рейтинг на початку, купляти по кредитці і зразу погашувати чи є інші рекомендації?
-
Ще варто зазначити, що навчання на лікаря є дуже важке, довге і дороге. Для прикладу, університет Торонто оцінює рік навчання у 91 тисячу доларів в рік для інтернаціональних студентів, та 23 для канадців(як я знаю ціна також актуальна для CUAET аплікантів)
-
Тому і зарплати у лікарів відповідні і умови хороші, ці гроші йдуть на розвиток медицини і хороші умови персоналу. Згоден, що ціни високі, але якщо держава покриває, то взагалі супер. З власного досвіду скажу, що лікарні в Америці коштують ідентично, але там уже немає державного покриття, а лише страхування. Тому Канада ще дуже лояльна в цьому плані
-
Просто цікаво, як лікарю, відкіля взагалі сформовані такі ціни. Коли знаєш объєм роботи, просто дивно стає. Праця відповідальна і тяжка, нема і сумнівів, але...... Чому день перебування коштує не мільон? Щоб людина і мрії не мала попасти туди.
-
Ця щилина є вимогою протипожежної безпеки і забезпечує циркуляцію повітря.
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Теж цікаво почути за Саскачеван …
-
Не треба