Українська Канада
-
Хто який банк може порекомендувати ? Буду проживати в Торонто тому зараз вибір падає на CIBC або на TD але в першому вроді як дають кредитку на 2к але багато хто її не отримував так що ж вибрати?і як найкраще покращувати рейтинг на початку, купляти по кредитці і зразу погашувати чи є інші рекомендації?
-
Ще варто зазначити, що навчання на лікаря є дуже важке, довге і дороге. Для прикладу, університет Торонто оцінює рік навчання у 91 тисячу доларів в рік для інтернаціональних студентів, та 23 для канадців(як я знаю ціна також актуальна для CUAET аплікантів)
-
Тому і зарплати у лікарів відповідні і умови хороші, ці гроші йдуть на розвиток медицини і хороші умови персоналу. Згоден, що ціни високі, але якщо держава покриває, то взагалі супер. З власного досвіду скажу, що лікарні в Америці коштують ідентично, але там уже немає державного покриття, а лише страхування. Тому Канада ще дуже лояльна в цьому плані
-
Просто цікаво, як лікарю, відкіля взагалі сформовані такі ціни. Коли знаєш объєм роботи, просто дивно стає. Праця відповідальна і тяжка, нема і сумнівів, але...... Чому день перебування коштує не мільон? Щоб людина і мрії не мала попасти туди.
-
Ця щилина є вимогою протипожежної безпеки і забезпечує циркуляцію повітря.
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Теж цікаво почути за Саскачеван …
-
Не треба
-
Я робила в Києві
-
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Як пишу, це моє діло. Відповіді на моє питання у вас теж нема? Тоді гарного дня.