Українська Канада
-
Чи можна летіти через Англію транзитом українцям? Безвізовий транзит через Великобританію для громадян України можливий тільки якщо Ви летитьо до США, Нової Зеландії, Австралії або Канади, і у Вас є візи до наступної країни проходження + авіаквитки які свідчать про пересадку до 24 годин.
-
Тільки, чомусь, в рашу бабки пересилати не можна. Хмм, чому так? Собі в ногу стріляють?
-
взагалі то пускают, якщо є стиковка меньше ніж 24 години
-
Я теж думаю, що перш ніж їхати на інший бік планети, треба ретельно вивчити інформацію про країну. І якщо обирати провінцію для життя, треба чесно визнати, НЛ не в першій п’ятірці. Але якщо обирати для початку імміграціі - це найкращий варіант. А далі кожен обирає сам. Можна, наприклад, обрати Нью Скотію з вищими зп і податися на PR через 10 місяців на не одразу.
-
Тепер зрозуміло, дякую за інформацію. Бо вони мене не проверіфаєли. Приїхала в Канаду з українським айді (не встигла новий закордонний паспорт отримати до нападу на Україну), і з одноразовою візою. Я їм, тобто Paysend, ці документи сфотографувала + канадську пластикову картку страхування здоров’я, де вказане моє прізвище та ім’я; в імейлі пояснила все, а вони відповіли, що я можу повертатися тільки коли будуть канадський паспорт/айді .
-
-
Було питання - що не так з Ньюфаундленд і Лабрадор. Це дійсно депресивний регіон. Я думаю Альберта теж має дивовижну природу, але крім того це провінція з високим доходом. І тому там немає таких програм, як в НЛ. Треба чесно казати ньюкамерам про проблеми, з якими вони можуть стикнутися. Тому що потім вони приїзжають в НЛ і розчаровуються, бо уявлення про Канаду мають, дивлячись на Онтаріо.
-
-
Не хочу вас напрягати, але якщо буде бажання то можете розглянути мій випадок? 22р, програміст, в кінці року буду мати диплом магістра, 2 роки досвіду в україні і недавно почав працювати у Ванкувері. В мене виходить хороший бал якшо здам IELTS на 7/7/7/8, але зараз дуже високий прохідний на Canadian Experienced Class, також у BC є своя програма для it, але з нею не можна змінювати роботодавця. Можливо я щось пропускаю і є ще якісь програми (але з BC їхати не хочу)?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,при заповнені анкети де треба вказати номер національного паспорту є українська буква "Ю",коли вводимо,пише помилка Що далі робити з цим?
-
27 років, англійська мабуть В1 по професії механік , також маю сертифікат закінчення курсів веб дизайну, стаж маю лише творчий , працював художником, дизайнером та сам на себе фотографом , багато працював за кордоном на різних роботах , в Канаді зараз працюю у дрилінговій компанії, знаходжусся у БС