Українська Канада
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка,при заповнені анкети де треба вказати номер національного паспорту є українська буква "Ю",коли вводимо,пише помилка Що далі робити з цим?
-
27 років, англійська мабуть В1 по професії механік , також маю сертифікат закінчення курсів веб дизайну, стаж маю лише творчий , працював художником, дизайнером та сам на себе фотографом , багато працював за кордоном на різних роботах , в Канаді зараз працюю у дрилінговій компанії, знаходжусся у БС
-
Дякую) Тоді буду спокійніша)
-
Почекаю і я в Канаді десь 2-3 місяці 😅
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка! Прийшов лист на почту "Нагадування про призначення VFS" де потрібно підтвердити запис на біометрію, а при натисканні пише, що сталась помилка і не пропускає далі. Запис на завтра і скоро потяг (там може не бути інтернету). У кого таке було і що з цим робити? А якщо я не зможу підтвердити тоді я що, не зможу здати біометрію? Що мені робити в цьому випадку?
-
Я подала документи на новий закордонний паспорт в Варшаві. Сказали чекати ~1,5 місяці В Україні чекають 1 місяць
-
В Європі теж не мало потрібно чекати
-
Добрий день! Підскажіть,будь ласка,при заповненні аплікації на візу як внести відомості свідоцтва про народження дитини(не має закордонного паспорта) серія і номер,чи тільки номер? Дякую!
-
Точно не знаю. Але точно не швидше
-
А в Канаді напевно загран український десь місяця 3 робитиметься ?
-
Я теж так сидів цілодобово, аж очі на лоба вилазили все ніяк не міг записатися. У результаті допомогли хлопці, записали за добу без моєї участі. Напишіть у ПП мені, скину контакт
-
Так Отримати новий паспорт Податись на візу і отримати вп