Українська Канада
-
Ще тут зможете знайти
-
У вас в листі є посилання на сайт , там обираєте Німеччину і побачите доступні для цього візові центри
-
Берлін , Дюсельдорф - особисто ( без запису )або пошта
-
А в Німеччині?
-
В Чехії не працює візовий В Варшаві потрібен запис або пошта
-
Польша або Чехія
-
Яка країна ?
-
Ок, дякую
-
Подивіться правила візового центру , куди збираєтесь. Можливо там не потрібен запис , або можна тількі поштою
-
Я перепрошую, але може хтось підказати, як записатися на прийом для вклейки візи в паспорт? Бо я бачу на сайті лише як записатися на сдачу біометрії...
-
Це правильно. Без подушки , навіть якщо і не прийдеться іі витрачати , буде набагато складніше. Ми всі люди і бувають НП
-
Мову я думаю зможу достатньо швидко підтягнути, якщо поставити таку ціль. Але ще чув, що зовсім без грошей в Канаду краще не їхати, чи це правда? І скільки треба орієнтовно мати запас, щоб зовсім не бідувати першим часом?
-
Я бюджет виділений федеральним урядом. Закінчиться і тоді будуть вирішувати
-
То все одно не хочеться туди їхати ні з чим. Треба мінімальна подушка фінансова. Лячно дуже насправді. Та і не знаю нікого .
-
Звичайно. Але цього ніхто не знає Програма гуманітарна а не туристична. Допомога тим хто її насправді потребує. Відповідно і приїде , як тількі зможе. А не тоді , коли захочеться
-
А може бути що її з часом також відмінять?
-
Не зрозуміло ? Що ви мажте на увазі. Надають разову допомогу по приїзду. Дорослим 3000 Дітям 1500 В деяких провінціях є ще провінційні допомоги
-
І контрольне питання. Чи є якісь ліміти по першій допомозі?