Українська Канада
-
та нi вони не красни, а iх зовсiм нема це от краiни зависить — занято чи нi...
-
Немає місць. Сьогодні були на друго половину вересня. А так, моніторте кожну годину о 00 і може пощастить
-
нi, щас на серпень е
-
Зайнято Постійно перевіряйте
-
Те що срока давності немає в Канаді це ясно, просто чи потрібно перед вильотом робити тест якщо просрочена...коли купував квитки не уточнив цю інформацію
-
Нема розкладу ще, чи iнша причина?
-
Хто знае, чому апойтменти на бiометрiю не доступни у вереснi?
-
Канада термін дії вакцин не встановлює. Якщо у вас буде QR-код ArriveCan, цього достатньо. Але авіакомпанія може додатково вимагати бустерну дозу. Уточніть цю інформацію.
-
Я маю ссилка на дуже гарний пост про інтерв’ю. Якщо хочете, можу скинути вам в приват. Або якщо маєте якесь конкретне питання, можете написати мені.
-
Зараз , майже одночасно з запросом на паспорт . На початку приходив раніше
-
А в який момент має надходити такий лист?
-
Добрий вечір, у дружини закінчується термін дії вакцин 2шт. Крім заповнення Арів Кан, потрібно буде робити тест перед посадкою, рейс прямий без пересадок?
-
Так, тест до вильоту обов’язково і карантин по прильоту.
-
З атлантичних провінцій Нова Скотія найзаможніша, напевно. Там видобувають газ, в цій галузі, взагалі, високі зп. Загалом, в порівнянні з іншими атлантичними провінціями, вищі зп, але і житло дорожче, особливо у Галіфаксі. А зараз там житло знайти взагалі важко, тому якщо є пропозиція, погоджуйтесь. Зима несувора, бо поряд океан. Але восени туди доходять залишки ураганів з Карибів, а взимку мешканці в основному жаліються на сильну ожеледицю. Це те, що мені розповідали знайомі. Ще один плюс. Там можна обміняти українське водійське посвідчення без іспитів. Ну і легка програма імміграції (як для всієї Атлантичної Канади).
-
Вітаю! Питання таке: немає 1 вакцини, що робити? ПЦР обов'язково? Звісно, летімо по CUAET.
-
Допоможіть, будь ласка, писали за безкоштовний доступ до преміум версії. Що DuoLingo надає спеціальний код для українців і поширює через різні організації. Можливо, хтось може підказати, які це організації чи має цей код?
-
Добрий вечір Підкажіть будь-ласка хтось проходив інтерв’ю на работу?
-
Дякую
-
Я чекаю об'єктивної відповіді 😊 і ваша мене цілком влаштовує
-
Можу лише сказати, що колеги на роботі кажуть, що там гарно і їздять туди на vacation)
22 Jan 2023, 19:22
21256/124510
3 minutes ago