Українська Канада
-
Дякую
-
Ні на що не впливає Розглядають всеодно всіх окремо
-
Хтось заповнював анкети порознь з родиною? Маю на увазі чоловік та дружина окремо. Як бути в такому випадку?
-
Перевірте особистий кабінет Нам не приходило на пошту
-
Хтось робив помилки в відсиланні паспорту?) ну то я запитаю-що відбуватиметься коли відіслав паспорт і не вклав одну з бумаг потрібних, чи ще щось...вони пришлють мені все назад,чи зв'яжуться і вирішать все індивідуально(сумніваюсь) Дякую
-
Доброго дня Підкажіть , де писати адрес зворотної відправки , доставки кур'єром паспорту?
-
Дякую!
-
У кого-то есть хороший образец как писать резюме? Или может скриншот с Resumé builder Job Bank? (потому что сегодня сайт не работает)❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓
-
24 квітня ми в Румунії, бухаресті, подали відбитки 5 травня прийшов цей лист, що віза одобрена
-
Підкажіть ви давно подавали біо і де ? Електронна сама прийшла чи просили ? Для статистики Дякую
-
Зрозуміла, гарно дякую вам😊
-
Так. Тільки де приймають паспорти
-
За адресою будь-якого нам ближкого візового центру?
-
Відправляйте паспрт з цим листом
-
Так, я розумію, але все ж таки хотілось би вклеїти Питання, чи взагалі це можливо? Ви часом не знаєте?
-
Якщо не помиляюсь вам дали електронну візу Для разового в’їзду З нею вже можете вирушати в Канаду Термін дії 6 місяців В листі перелік країн звідки можна вилітати
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, якщо прийшов тільки такий лист ( ні на порталі, ні на пошті інших листів не було), чи можливо все таки відправити паспорт на вклейку? Дякую за допомогу!
-
Так
-
Приблизно 45$ в день
-
Ну то зрозуміло ,та адаптовуватися якось треба і мамам і діткам.Можно ж я думаю працювати і не на повну ставку .Було б бажання ))Короче кажучі ,як що є якісь поради стосовно провінцій для родин з дітьми буду вдячна 🙏
22 Jan 2023, 19:22
21459/124480
18 minutes ago