Українська Канада
-
Ми теж 6 місяців чекаємо, відправляли без листа запиту дитячі паспорти , і них без візи відправили назад, написали чекати листа запиту
-
Через агенство в Україні. А вклеїли у Відні
-
Відправили через фірму, оплата після вклейки. Поки чекаємо і надіємось
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, ми з чоловіком подали заявки на візу на нас і нашу дитину 7 місяців( вклеїний у мій паспорт). Нам візи вже вклеїли, по дитині нема ніяких змін в аплікації. Чи хтось вже стикався з подібною ситуацією і як вирішували дане питання? Знаю що треба чекати… але також знаю що можна чекати дуже довго. Як правильно діяти далі? Дякую
-
Теж хотіли зробити так, бо в нас вже вклеєні візи, але писали в чаті, що присилають назад документи без віз з поясненням, що треба чекати на запрошення. В іншому чаті писала жінка, що відправила паспорт та ніякої інформації вже довго немає. Є ризик, що вони загубляться 🤷♀
-
6 місяців. Але вже відправили на Берлін без реквесту. Чекаємо на вклейку
-
Чекаємо 5 місяців на дітей запрошення
-
У будь якому випадку представництва ДП Документ, крім України працюють ще лишень у Польщі , тому доведеться сину летіти в Польщу. Без особистої присутності ІД картку не зроблять
-
Де подавалися ?
-
Так паспорт біометричний отриманий після 14 років в консульстві в Польщі.
-
Дякую
-
Ні,не потрібно, Канада зняла всі ковід обмеження
-
Буду вдячна за відповідь
-
З 12 січня водафон припиняє надавати послугу "доступний роумінг" на території Канади, можна буде підключити інші послуги, але ціни там не маленькі. Лафа скінчилася, 10 гб інтернету на місяць за 100 грн більше не буде (((
-
З роботою проблем не має. Клімат сухий і сонячний. Зима сніжна в середньому від 0 до -10, але можливе похолодання до -40. Особливість клімату це вітер Шинук який зимою може принести потепління до +20 на декілька днів.
-
А як в Альберті з кліматом і роботою?
-
Пишу тут, бо ніякого секретного знання насправді не маю ) в Манітобі дуже сухе повітря, це багатьом ок, але є певні нюанси зі здоров'ям коли це може бути проблемою. В мого сина атопічний дерматит та холодова алергія, я теж алергік, тому ми обрали іншу провінцію
-
І мені будь ласка🙏
-
Написала
-
Якщо рівень англійської не фонтан, немає якихось мега переваг типу ви з айті))) то варто розглянути Манітобу, якщо ні в кого з сім'ї немає нюансів зі здоров'ям (нам клімат не підійшов).
22 Jan 2023, 19:22
2162/125598
about an hour ago