Українська Канада
-
принаймні коли було доньці 1+ то ми окремий квиток для неї не брали
-
купляв для доньки 2+, так як з 2 років вже потрібно купляти, а для 0+ на скільки я знаю - не потрібно. купував у LOT
-
Привіт. А хтось купував квитки для дітей 2+ роки і немовля 0+? І в якій авіакомпанії?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, хто у консульстві України, в Нідерландах вклеював фото дитини у загранпаспорт? Як це правильно зробити?
-
Підскажіть будьласка як що хочу занести сам паспорт на вклейку в Дюсельдорф потрібно робити Апоймент чи достатньо просто прийти вкинути паспорт в почтову скриньку ?
-
—Допоможу з подачею на канадську програму CUAET. —Заповню з аплікаційну форму та зареєструю на здачу біометрії,швидко,якісно,та за -мінімальну ціну. —Займаємося заповнення заяв ще з початку програми та вже успішно допомогли ——-отримати візу вже більш ніж для 200 аплікантів —За деталями пишіть у приват або звертайтеся за номером +380976530419
-
Вам з початку потрібно дочекатись рішення по вашій аплікації. Поки ви не отримали рішення - нема сенсу зятю кудись їхати. Скільки рішення займе часу - не відомо, наприклад я після біометрії вже чекаю місяць, моя сестра отримала відповідь за тиждень після біометрії, хтось чекає і по 2-3 місяці. Після того як приймуть рішення є 3 варіанти: 1) відмова - тоді зрозуміло що Канада не варіант 2) вклейка візи - тоді вже потрібно думати або писати щоб вам видали дозвіл без вклейки, або думати куди і як відправляти/відвозити паспорта на влейку 3) без вклейки візи - тут також думайте чи зможете ви з переліку країн полетіти в Канаду, якщо ні то тоді переходимо до пункту 2 і думаємо як і де вклеювати. поки рішення нема - чекати на рішення, ще може бути таке що попросять для прийняття рішення якісь додаткові документи чи щось таке - надаєте їх і далі чекаєте на рішення
-
Хтось чекає 2 тижня, хтось більше. Я здавала у Львові 15 числа минулого місяця, підтвердження біометрії було на наступний день, і досі тиша. У якомусь чаті хлопець писав, що отримав підтвердження біометрії на наступний день і через декілька годин вже фойлес. А хтось ще з квітня чекає. Як пощастить🙈
-
Не чула такого. Це тільки через військомат вирішувати. Але чогось не вірю, що таке можливо, бо навіть студентів ін вузів не завжди випускають. Можна здати біометрію у Львові, а паспорт на вклейку щоб хтось з жінок поїхав віддав. Чи скористатися послугами тур агенцій. Знаю, що таке наче практикують
-
Ви не вказали невірну інформацію, на момент подачі не було відмови, все ок, не треба додаткових дій.
-
Я так. Діти зробили пцр тести