Українська Канада
-
Загально світова інфляція вже давно з'їла ці підвищення, надаль.
-
И цены подростут на все теперь.
-
А почитайте, що зробив провінційний уряд провінції Ньюфаундленд та Лабрадор для українців! Почати процедуру отримання статусу постійного резидента Канади для українців там можна майже миттєво! Якщо Ви прибули до Канади за програмою CUAET і бажаєте залишитися проживати в провінції Ньюфаундленд і Лабрадор на постійній основі, це можна реалізувати через Програму номінантів провінції або Атлантичну імміграційну програму. Для цього Вам необхідно отримати пропозицію про роботу (не сезонну) з повною зайнятістю від роботодавця в провінції. Як тільки ви отримаєте роботу з повною зайнятістю, ви можете подати документи на дозвіл на постійне проживання у провінції. За допомогою у пошуку роботи Ви можете звернутися до Управління з питань імміграції та багатокультурності. За додатковою інформацією просимо звертатися за адресою [email protected]. Ви також можете надіслати Ваше резюме на цю електронну адресу. www.gov.nl.ca/immigration/ukraine
-
Класс, супер! Спасибо!
-
Зато оренда збільшиться мабуть 😐
-
Хто може підказати . Приклад в мене на роботі є бенкфіти ,мені потрібно заповнити заявку і там ж що треба вказати партнеру чи дітей. Якщо ми тільки 2 ,я і дівчина . Це мої бенефвти діляться на 2 по 50% ,а якщо вказую 1 то одному 100% . Чи якщо вибираю 2 людей ,двом 100%?
-
Добрий вечір! Мене звуть Роман,42, Кривий-Ріг. Віза на руках,28.08.2022 майже на місті,прилітаю один, англійська слаба. Будь ласка,треба ваша допомога! Монітоба Вінніпег та міста поруч із ними. Шукаю Житло на 1 людину, бейсмонт, або кімнату. Працю - з руками, дипломований будівельник 19 років моноліт та інше. Також працюю з системами кондиціонування та вентиляції. Сантехніка, дрібний ремонт по будинку, гіпсокартон, ремонт пральних машин та інше. Водій А.В.С кур'єр, таксі(Uber та інше),мувiнг,,Minibus,сів і поїхав 20 років за кермом. Навчання мови(Англійська- Українська)по можливості поєднувати з роботою. Легалізація-обов’язкова,дякую! Слава Україні 💛💙