Українська Канада
-
В цілому згодна з вами, але питання не в реформі судової системи, а в реформі державної виконавчої служби 😉 нажаль, зараз немає дійових механізмів стягнення заборгованості з боржника (в нього може не виявитися джерел отримання доходу, бо працює неофіційно і не бути майна, бо записав все на родичів). Я працювала в державній виконавчій службі ще 10 років тому, але, нажаль нічого не змінилося (
-
Питання не в розмірі штрафу, а а у його сплаті… допоки реформа судової влади не відбудеться, не запрацюють антикорупційні органи належним чином, ви хоть сто тисяч штраф зробіть, - нічого не зміниться. Суть полягає в тому, що усі рівні перед законом, тож мають нести обов‘язкову відповідальність однаково. Це називається суспільний договір. А ми на сьогодні маємо те, за що дехто наголосував… причому, вважаю закономірно і заслужено для цих виборців. Не можно бездумно грішити на виборчій дільниці, треба вже давно мізки включати 😉
-
Дякую
-
Доброго дня, підкажіть чи може дитина ,16 років виїхати в Канаду без батьків з іншими родичами?
-
Нема ніяких проблем,як ви зі мною так і я з вами,(мова)головне щоб люди розуміли один одного.З повагою до правил групи.
-
Хто може перекласти документ на англійську?
-
Українською будьте ласкаві згідно правил групи
-
Правда що похибка + 10% ще після максимальної дозволенної швидкості?
-
Работаю на стройке кровельщиком.25 в час,овертайм 37.5 в час. Работа очень тяжолая,каждый день в среднем по 12часов.Неделя 60часов. Зато оно того стоит.это все с Zero english. P.S Канаде нужны роботяги)))
-
Добрый день у кого lucky mobile был,подскажите если у меня был на 50$ хочу поменять на 30 и оплатить его сразу потому что месяц закончился как это сделать в приложении??