Українська Канада
-
Прийшло оновлення про ковід Reminder – Canada’s travel restrictions due to COVID-19 / Rappel – Restrictions de voyage au Canada en raison de la COVID-19, я почитав що для українців нічого не змінилося, можуть не вакциновані прилітати.
-
Ukrainian Party In Toronto 🇺🇦🇨🇦 Приглашаем всех хорошо провести время. 🎆🥂🍕 В Эту Пятницу 19.08 Знаем, что многие только приехали или те кто находятся уже здесь давно, хотели бы обзавестись хорошими знакомыми. Для этого, мы решили организовать нашу движуху , в нашем клубе, где есть: -Большая лаундж зона -Бильярд -Настольный теннис -Терраса В стоимость входит: Еда 🍕 Напитки 🥂🥃🍷 Парковка 🅿️ Вход: 50$ Возраст: 🔞 Дата: 19.08.2022 Начало : 19:00 Адрес: Место находиться рядом с Торонто По адресу: 9445–9515 Yonge St Richmond Hill ON L4C 0Z5 Canada. В этот день, вы сможете отдохнуть в комфорте чувствуя себя в безопасности, мы об этом позаботимся.🙌🏻 Всю организацию мы берём на себя. С вас присутствие и хорошее настроение❤️ ❗️Просим,тех, кто хочет провести эту пятницу с нами, написать в личные сообщения + 🤗 📱Вся детальная информация, а также ответы на все интересующие вопросы будут в группе, куда мы добавим всех)
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка, вилітаю в жовтні в Манітобу, Вінніпег, можливо хтось підскаже безкоштовні готелі, також волонтерів які допоможуть з документами. Дякую!
-
Якщо є внутрішній переліт після міжнародного, то завжди, не важливо як куплений квиток, треба буде покинути транзитну зону.
-
Добрий день !Підкажіть будь ласка що робити ,я оплатив зворотню доставку ,вклав до конверту ,візу поставили але 11 серпня прийшов лист що я повинен протягом 7 днів зібрати своі документи з vfs global (оплатив за себе та дружину ,за два паспорти ,але в моему паспорту ще вписан син)а лист прийшов один, якось автоматично, ні на одного з нас ,а в цілом мабуть ..що робити ,в кого таке було (відправлял до Відня ) Дякую велике 🙏
-
Всім привіт,підкажіть якщо летіти в Канаду (Ванкувер) а пересадка в Монреалі то я не буду виходити з транзитної зони і все оформлення буде у Ванкувері ?
-
Я дивилась дуже різні варіанти. І однобедрумні + кухня студія також. Тобто не хороми, якщо ви про це)))
-
Можливо, для сім'ї потрібно більше кімнат чим для однієї людини.
-
Варіант але дорожчий. За цей час знайдете щось підходяще
-
Без проблем Просто дорожче
-
Have a nice day everyone, I need a little consultation with an ophthalmologist in Canada (I'm not in Canada myself). Thank you. Tell me who you can contact.
-
Можливо з кімнатою простіше. А на квартири і бейсменти черга
-
Я і за квартиру запитував, я сам, тому мені 1 кімнатна потрібна буде.
-
І з квартирами ну дуже напряжно. Якщо варіант не поганий то на нього 5-6 претендентів. Доки кожного ретельно розглядають і візьмуть того хто сподобається.