Українська Канада
-
Привіт! Підкажіть будь ласка, чи дійсно зараз Червоний хрест в аєропорту Торонто може надати тимчасове житло?
-
Буде, в Канаді. Буду тоді шукати житло вже на місці, коли зроблю всі документи.
-
Привіт) Хто знас, якщо випадково, коли записували людину на біометрію вписат не той IRCC 😔 можна його змінити якось? Чи потрібно відміняти зустріч яка була зареєстрована і реєструвати заново іншу?
-
Всім привіт,підкажіть якщо летіти в Канаду (Ванкувер) а пересадка в Монреалі то я не буду виходити з транзитної зони і все оформлення буде у Ванкувері ?
-
Значить зняти квартиру можна буде тільки в Канаді, коли буде відкритий банківський рахунок.
-
Теж без банківського рахунку?
-
Не уявляю як. Але людям якось вдається. Мені родичі шукали і було купа відмов
-
15/09
-
Доброго дня! Підкажіть, на яку дату вдалось?
-
Тільки шо вдалось записатись на Львів біометрію
-
Посилка до 30кг буде в районі 8000грн з доставкою на адрес,meest.
-
Підскажіть, я то читав що ні, чи можна поки я в Польщі домовитися про житло наперед, не маючи роботи і банківського рахунку?
-
Добрий день, хотів би поцікавитися щодо посилок до Канади. Потрібно надіслати вживаний одяг. На сайті meest пишуть, що товар більше ніж на 20CAD потребую додаткового мита. Чи рахується ціна за вживані речі та чи хтось уже так відправляв, вдячний за будь-яку інформацію 😉
-
Доброго здоров'я,друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може у когось є можливість позичити 100 грн ( на їжу)🙏❤️ Буду дуже вдячна!! Надам документи для підтвердженя особи Бережіть себе та рідних 🙏