Українська Канада
-
Це виходить як draft, тому її не буде видно в системі
-
Ви точно підтвердили аплікацію? Бо на фото видно, що ні
-
Так я біометрію здав і маю аплікейшин тип ворк перміт і там всі мої дані, і ця внизу висить з терміном
-
Це нічого страшного ?
-
Поможіть я здав біометрію вже як місяць, а це повідомлення ще висить у мене в кабінеті і срок закінчується, можливо я щось не то зробив ?
-
Доброго дня. Є питання на рахунку роботи. Хочу працювати в сфері будівництва. Завершив коледж цього року, маю освіту технік-гідротехнік та маляр штукатур, але думаю, що наявність цієї освіти мені не допоможе в Канаді. Досвіду роботи не маю, думаю почати з різноробочого.Чи беруть роботодавці людей без досвіду з подальшим навчанням? Чи можу я почати проходити курси штукатура, сантехніка, зварювальника і тд.(готовий розглянути різні професії) і паралельно працювати? Планую їхати в Манітобу
-
Доброго всім дня. Будьте добрі, підкажіть, про вакцинування. В лютому 2021 в мене була корона, в березні я отримала тільки одну вакцину файзер в Ізраїлі. Як мені бути, провакцинуватися ще раз, чи цього достатньо.Дякую. Всім мирного неба!
-
Не зможу вам відповісти на це питання, бо я вже дуже давно подавався і важко сказати
-
Chłodna 51, 00-867 Warszawa Зазвичай тут здають біометрію і отримують паспорти потім
-
Chłodna 51, 00-867 Warszawa
-
Так, паспорт або права підійдуть
-
Ні я просто дзвонив у кол центр питався чи є мій паспорт, і якщо так то без запису приходите і отримуєте