Українська Канада
-
Дякую , ви дали надію)
-
Я мабуть 4 або 5 дат просто втратив, бо телефон підторможував, такий був розчарований, думав вже шукати людей, хто за гроші сидить і дати ловить, але все вдалося. Головне вперто далі моніторити.
-
Так , розумію, бажаючих багато
-
Діяти треба дуже швидко, дату забирають буквально через секунду, а то й швидше.
-
Я через 2 різні ноути та через смартфон дивлюсь
-
Блін, а я так хотіла на 22, бо день народження, але щось не щастить
-
Всім привіт . Підкажіть будь ласка хто знає. Буду летіти до Канади WestJet з Лондону і там дозволяється багаж розміром до 157 см (сума трьох вимірів ). Дивлюсь білети до Лондона . І на лоукостерах немає опції багіжів таких великих розмірів. Що робити ?
-
Я два тижні день в день сидів, в середу зранку вдалося зловити на 22 серпня, сьогодні на 12 вересня. Краще зі смартфона сидіти, заходите в аккаунт, додаєте апліканта і "продовжити", якщо немає місць тоді кнопку "назад" і так по колу, час від часу викидує, треба наново заходити. Інакшого варіанту нема, на жаль.
-
З 20 числа кожен день біля комп'ютера та нічого, аж очі вже вилазять ((
-
Заробити з можливо подальшою іміграцією, 20років, буду з подругою, англійська майже вільний розмовний, є досвід в різних сферах роботи, наперед дякую
-
Треба просто моніторити через кожних кілька хвилин, можна навіть на серпень зловити місце. Сьогодні на 12 вересня був цілий вільний день, повно відкритих годин.
-
Доброго вечора! Підкажіть чи є телеграм чи фейсбук групи саме по Калагарі?
-
В Квебек трохи інакше все, але бачу що це не за Квебек питали :)
-
Підкажіть, відкриття запису на біометрію у Львів вже був? На осінь
-
17-61 Тим кому 60 все таки здають біометрію)
-
/ban@AwesomeBanBot
-
А ви всі допомагайте нашим, і робіть розголос про це, там кста є нова петиція про студентів, хто хоче можете підписати її 👍🏻👍🏻👍🏻
-
Спасибо Вам за информацию)
-
Схаменіться! І прочитайте для початку правила чату «Про життя в Канаді Українською. 1. Мова спілкування в групі українська та англійська. 2. Спосіб ведення дискусії має значення. Ні образам 3. Ніякої реклами, спаму, фейків.»
-
Перше за порушення законодавства і підробку документів. Друге мова спілкування в групі українська або англійська
22 Jan 2023, 19:22
22553/123825
31 minutes ago