Українська Канада
-
Дякую.
-
Ось з приводу цього є питання - хто перевіряє ці вимоги щодо окремої кімнати для дитини? Це вимога чи рекомендація? Бо у мене підліток і я. Так нам, виходить, 1бедрум не можна винаймати?
-
Доброго дня! Плануемо купувати квітки до Канади з транзитом через Франкфурт або Париж, які правила стасовно вакцінаціі….. дорослі - ванціновані , но більш року … діти -ні , для Канади нема термину по вакцінаціі , а для транзиту через ЕС ?
-
Якщо людина не може самостійно заповнити елементарну анкету, не знає англійську і не може користуватися перекладачем, то нащо такій людині допомагати? А працювати як? Нам і так дуже спростили шлях до отримання візи, а якщо не вистачає мотивації, щоб самостійно оформити документи, то чи буде мотивація вчити мову і працювати, чи знову «ви всє мнє далжни»?
-
Я просто поставила "лайк" , бо мені подобається це місто
-
Якщо ти перейшов на федеральний етап у провінції Манітоба, то не маєш права переїзжати до іншої провінції та змінювати місце працевлаштування до закінчення терміну «розгляду аплікації на ПР» ? Чи щось з цього можно змінювати не нашкодивши «розгляду аплікації на ПР»?
-
www.numbeo.com - рахуйте , чудовий сайт , чесно вам покаже скільки вам треба для життя саме у вашому кейсі , вбиваєте місто , проклацуєте всі налаштування і все буде підраховано. У кожного своє розумння «вдосталь» та «комфорту», там все можна підігтати під ваші потреби
-
Добрий день Роскажу нашу ситуацiю,може комусь буде цикаво Заполнили заявку 1 червня,сдали биометрию -3 червня Прийшла вiдповiдь про одобрення бiометрii 15 червня , в липнi прийшло смс на отправку паспортiв для вклейки вiзи , отправили паспорта 1.08.---и забираем лично сегодня 12.08. На все ушло 2 мiсяця та 12 днiв
-
Давайте відверто, подзвонити в універ - це пара хвилин діла, якщо людина дійсно там навчається, це підтвердять телефоном без питань. Інша справа, якщо документи «липові», тоді звичайно і дзвонити нікуди. З власного досвіду кажу, що студентів випускать і їх вже багато виїхало до Європи. Наразі так🤷🏼♀️