Українська Канада
-
Обґрунтували тим , що недостатньо підстав для виїзду))
-
Я не працюю у військоматі, вам треба у них запитати, можливо, це не повний перелік документів. Вони ж якось обґрунтували відмову🤷🏼♀️
-
Там , у листі до фоїл лес фізи буде детально прописана механіка дій і можливі варінти вибору.
-
ооо, дякую
-
відправляєш листа з фоїл лес візою разом з паспортом на вклейку в ВАК центр і тобі ставлять норм візу. Все продумано
-
а якщо все ж таки дадуть, то що робити?) термі у 3 місяці актуальний?
-
Це зрозуміло.Якщо ці документи є проводом , чому військкомат відмовляє в отриманні відтермінування?
-
Фоілс візи зараз дають не дуже часто.
-
Я відправляла 9-го серпня у Мадрид
-
Доброго дня, підскажіть, буль ласка) Коли я здаю на біометрію наступним кроком буде отримання візи. Я так зрозуім, що є звичайна віза, яку треба буде відправити на вклейку чи по по приїзду вклеїти. Чи буде фоілс-віза. Я щув, що фоілес дається на 3 місяці. А що потім робити, якщо не встиг приїхати? Чи все вірно я зрозумів
-
Є, тому і кажу, з ними треба до військкомату, в не на кордон одразу. Зараз це так працює, жоден чоловік не виїжджає без дозволу військомату, бо перше, що робить прикордонник - перевіряє ваш документ з військомату (приписне, військовий квиток).
-
Хіба ці документи не є приводом для відтермінування ? Бо відмовили
-
Бо з цими документами потрібно було йти до військкомату і отримувати відтермінування. Без нього дійсно зараз не випускають нікого🤷🏼♀️
-
Ще в процесі, бо візу досі не дали. Але син вступив до коледжу в Торонто, це була його мрія останні три роки, і тепер взагалі ми на роздоріжжі: чи їхати і жити разом в Торонто, чи їхати окремо🤯
-
Декого не випустили з підписом від міністерства освіти і студентським
-
Я волотнерю в Європі, майже щодня зустрічаю молодих людей, що виїхали на навчання, і їх все більше, бо скоро осінь. Думаю, ближче до вересня будуть випускати активніше.
-
Де ви вирішили жити? В Монреалі мене лякає мова.....
-
Я в Калгарі не була, а от в Монреалі бувала, не зайшло. Може це моє особисте враження, але якось там брудно було, багато молодих людей арабів та афро канадців, що кучкуються по вулицях, палять, смітять, голосно щось кричать. І люди здались мені менш привітними, ніж, наприклад, в Квебек-сіті, Оттаві або Торонто. В ідеалі особисто поїхати і відчути, чи це ваше чи ні.
-
Тому що не випускають навіть з дозволом від військомата)
-
Студентів і так випускають. Готуйте документи і йдіть з ними у військкомат, там отримуєте відтермінування від військової служби, на кордоні з цим документом без проблем випускають. Навіщо вам петиція?
22 Jan 2023, 19:22
22666/124350
30 minutes ago