Українська Канада
-
Це вам так здається. Попрацюєте з китайцями, будете знати які вони розумні і працьовиті. Неконфліктні? Ви просто не мали з ними достатньо справи, або мій досвід з китайцями був занадто відвертим. Коли я в BMO запитав одного китайця-менеджера чому тут так багато китайців, він мені ясно пояснив що він хоче бачити навколо тільки китайців. А я там був в якості інклюзії. Я би хотів щоб зі мною працювали українці, вони розумні і на них можна покластися.
-
Канада потребує нових іммігрантів. Українці одні з найкращих імігрантів в історії Канади.
-
Я би радив Вам не судити нових імігрантів, звідки ви знаєте? Ті люди що приїзджають зараз можуть бути набагато успішнішими за всіх нас.
-
тут ніхто нікого не звинувачує, ця група створена Українцем для спілкування Українською. Якщо, до прикладу, мені не подобаються російськомовні групи я просто не вступаю до них ( або втупаю та мовчки терплю правила, якщо інформація мені важливіша у цей момент). Звідки у москалів та зрощійщених українців стільки бажань нав’язувати іншим свій спосіб життя і свою мову. Ви розумієте, що ваша позиція зараз нічим не відрізняється від позиціїї Росіїї. Це не ваша група, не ваші правила, не ваша мова(вірогідно що так). Що ви тут забули? Можна просто потиснути плечима, подумати ,що група вам не комфортна і піти шукати іншу. Альтернатив вистачає. Ні ,треба звинувтичи чужих вам людей , що вони живуть не по вашим правилам і сворюють свій продукт не так як вам того хотілося б. Роками бачу це явище, і ніколи його не розумів… (Про Майдан взагалі мовчу, це яку треба кашу в голові мати, що б вважати Революцію Гідності негативним явищем…) давайте дійсно краще про міста Канади
-
Так а ви зараз не намагаєтесь нав'язати думку, що Майдан не треба був? Я вам раджу подивитись на білорусь та подумати, чому так не сталося з нами
-
То їдьте до білорусі. Та ж сама Україна до Майдану
-
Більш нідочого причепитись було так?
-
І корупції не було, і Європа на колінах стояла, і безвіз за каденції януковича ми отримали. І долар по 8 був)). Дійсно, чого це Майдан влаштувати вирішили
-
АХАХХА. Зроз. То нащо вам Канада? В росії всі російською розмовляють
-
При янику краще було, так?))
-
Привіт, хтось записувався на здачу паспорта у Хельсинки?
-
Добрий вечір) чи можливо записатись на біометрію у Львові? Вже кілька тижнів пробуємо..(