Українська Канада
-
Привіт, хтось записувався на здачу паспорта у Хельсинки?
-
Добрий вечір) чи можливо записатись на біометрію у Львові? Вже кілька тижнів пробуємо..(
-
То може це і не націоналізм взагалі? Бо в кожній країні будуть вказувати яка мова державна, яка найпоширена і так далі? Чи це лише на українську відразу відригується слово "націоналізм"?
-
або таке. Another local chat
-
Вони напевно самі в шоці
-
Що за НКВДешна термінологія?
-
я не нацист бо россія то не нація
-
Дякую
-
В цьому магазині бачив ручної роботи прикраси з Польщі: boutiquedenoel.ca/
-
Всім привіт, У нас власне виробництво в Україні, до Різдва запустили новий продукт. Дерев’яні ялинкові прикраси з українською символікою, розписані вручну. Тепер шукаємо шляхи експорту, думаю це класний продукт для різдвяних ярмарків. Якщо тут хтось має контакти людей або може хтось звідси має відношення до ярмарків, магазинів сувенірів - напишіть мені будь ласка.
-
Ну тут вже хто що доносить до дітей, але ненависть я їм передам, Бачення того, що я стала жертвою - ні. А от бажання люто ненавидіти все російське - обов`язково. Мені не подобається думати, що мене хтось вигнав, бо в усіх є вибір навіть зараз - чи лишатись в Україні чи будувати своє життя деінде. Треба викорінювати цю жертовність з нашого простору, бо воно до добра не призведе.