Українська Канада
-
Що за НКВДешна термінологія?
-
я не нацист бо россія то не нація
-
Дякую
-
В цьому магазині бачив ручної роботи прикраси з Польщі: boutiquedenoel.ca/
-
Всім привіт, У нас власне виробництво в Україні, до Різдва запустили новий продукт. Дерев’яні ялинкові прикраси з українською символікою, розписані вручну. Тепер шукаємо шляхи експорту, думаю це класний продукт для різдвяних ярмарків. Якщо тут хтось має контакти людей або може хтось звідси має відношення до ярмарків, магазинів сувенірів - напишіть мені будь ласка.
-
Ну тут вже хто що доносить до дітей, але ненависть я їм передам, Бачення того, що я стала жертвою - ні. А от бажання люто ненавидіти все російське - обов`язково. Мені не подобається думати, що мене хтось вигнав, бо в усіх є вибір навіть зараз - чи лишатись в Україні чи будувати своє життя деінде. Треба викорінювати цю жертовність з нашого простору, бо воно до добра не призведе.
-
Я ніколи не планувала переїздити закордон та не знаю яка кількість людей приєднується. Але коли дивлюсь на те, як українці організувались в усьому світі та вдома, то захоплююсь. Думаю, що рівень свідомості суттєво зріс в нашому суспільстві за останні 10 років та буде зростати, а це суттєво впливає на активність людей та їх бажання долучатись до громадських процесів.
-
кількість активних людей , що приєднається до соціального життя громади у новій хвилі іміграції буде приблизно така ж сама , як і в попередніх хвилях. Думаю, частка соціально активних та свідомих людей приблизно однакова у всьому суспільсві, і ця величина не залежить від хвиль еміграції. Але , загалом , в українському народові є схильність до самоврядування і волевиявлення. І це чудово ❤️
-
Ну я дивлюсь зі своєї точки зору, бо ще не маю дітей та планую приєднатись до місцевого комьюніті та максимально допомагати тим, чим зможу.
-
За зо всім цим людям величезна вдячність. А також сподіваюсь, що ньюкамери приєднаються до цієї діаспори та стануть відповідальною частиною суспільства
-
Раніше було дві програми, федералка і Квебек, і люди думали як в них влізти, що підтягнути, розлучитися чи оженитися заради додаткових балів. А зараз іміграційних програм - як меню в ресторані де всі назви незнайомі.
-
Past performance is no guarantee of future results 😈
-
ОК, навіть якщо так. Люди будуть на гуманітарку подаватися і чекати ще пару років поки прийде суд. Не буде Канада нікого виганяти, особливо якщо результат війни буде, навіть не хочеться писати який, не таким як ми очикуємо.
-
Виглядає так що багато малих ініціатив, нема загального якогось правила, треба багато інфи перелопатити щоб знайти дешеве або безкоштовне навчання: www.univcan.ca/media-room/media-releases/university-efforts-to-support-those-impacted-by-ukraine-invasion/