Українська Канада
-
Сорі
-
Всім доброго дня та з Новим Роком! Отримала нарешті Request Letter на надання паспортів на візу. До речі чекала 9 місяців, думала що щось не так зробила. Але тепер не можу зрозуміти як це зробити правильно і ефективно. Справа в тому в листі для доньки вказано що тільки через курьєра, VFS особисто на подачу паспортів не приймає. А в моєму листі - на місяць пізніше прийшов - нічого такого не зазначено. Може ктось підкаже як це з'ясувати? І чи прискорить процесс особиста подача? пишуть що очікування 6 тижнів. Ми в Польщі - як жити іноземцю півтора місяця без паспорта - не розумію(( Завчасно дякую за поради
-
Все як завжди 😢
-
Аналогічно))) Деруть зі всього що можуть, заробітчани блін, і це переважно тур агенства Послуга називається «допомога у виграші квитка до Канади»
-
Там треба реєструватися(на безкоштовну) і віза потрібна, а ми купляли ніякі дані окрім паспорта не подавали, на безкоштовні немає чіткої дати, і це наче лотерея.
-
Тоді все ясно. Чому звичайним "смертним" нічого не світе. Я намагалася не раз, то все марно
-
Ніхто не забороняє через авіакомпанію змінити вилітаючу особу
-
Але наші все можуть 😅
-
Не знаю як це можливо. Бо там начебто треба одразу вписувати всі данні пасажирів
-
Ну те що 300квитків що мали б бути безкоштовні це вже не безкоштовні то давно зрозуміло😅 менталітет) шо черга в мрео, що запис на біометрію і тд
-
Навіть дешевше) гарно вигляда
-
Це ж легко-пишеш програму, яка тобі бронює майже всі квитки, а потім продаєш їх з націнкою
-
теж про них подумав) прям все зходиться тоді)
-
Ні, я не вдавалась в подробиці, але точно дешевші
-
Ні. Це просто трохи дешевші
-
доброго дня! хтось знаходив роботу в офісі? поділіться, будь ласка, досвідом: як знайшли, як пройшли інтерв'ю, який проходило офіційне оформлення?
-
Гуманітарні це ті, що періодично роздають безкоштовно?
-
Доброго дня! Можете скинути тг дівчат в особисті, буду дуже вдячна
-
Ми купляли через дівчат в тг, вони якісь гумунітарні квитки викупляють, там вони дешевші і 2 валізи на людину. Посилання не даю, не знаю чи можна тут це робити.
-
Добрий вечір, підкажіть будь ласка, не побачила документ о зборі біометричних даних, а строк подачі вже вийшов Мені тепер заново подавати документи, чи що робити?🙈🫣
22 Jan 2023, 19:22
2272/125348
about 3 hours ago