Українська Канада
-
відкриття програми куает на папері звичано було анонсовано лише як гумантірна місія. Бо інакшому і не могло бути. Адже впустити стільки людей однієї національності поза правилами у настільки короткий термін. Це дуже і дуже «не чесно» що до інших країн. Але це білими нитками прошито. Якби Канада б керувалася виключно гуманітарними засадами, візи не роздавали б всім українкським чоловікам на право і на ліво, які 100 років живуть в Європі чи Азії. Канадський Уряд прагматичний і розумний. Європа і Канада прекрасно розуміють яку користь можуть дати їх економікам тисячі людей. що ще вчора і не думали про еміграцію, бо прекрасно почували себе у свої домівках, мали власні бізнеси і мають чудовий потенціал. У геополітиці звичайно є місце для гуманітрних цілей. Але завжди , будь-яка країна , у першу чергу, керується виключно СВОЇМИ інтереами. Прагматизм то є базис великих держав. Хтось памятає, що б Канада робила такі маштабні програми для інших народів під час вієн? Ні. Чому? Бо Канада знає ціну нашим людям, але часто ми самі собі ціну не знаємо. Меншовартіть і міжусобиця наші національні спортивні ігри )))
-
Скажіть будь-ласка, результат на Ковід-тест можна електронний чи паперовий потрібен?
-
Ви зреагували на майже тролінг, але не витримали і теж "піддали" на вентилятор. Чому це "українець українцю ворог"? Не треба робити такі заяви в будь-якому контексті.
-
Типу до 1990х сюди іммігрували вершки суспільства з знанням мови? Цирк :) Хвали мене моя голівонько. На фото мабуть професор Львівського університету приїхав в Канаду
-
Треба було раніше думати про медсестер і лікарів
-
Ви зайшли до коментарів статті, а вам здалося зо то окремий чат, в коментарях було про 1 жовтня) І не малася на увазі мобілізація, думаю там про переживання що якщо поставлять жінок на облік, то тех не будуть випускати з країни бо військовий стан. Але то не важливо, тут більш до теми Канади треба
-
Так більшість з них відсіється, не переживайте. Імігрують далеко не всі.
-
Думаю за вашою логікою, перша хвиля мігрантів з України, що була 100 років тому поголовно мала PhD з лінгвістики, здала тоєфул на 10 000 балів з 120можливих і везла з собою по 5 дипломів з гарварду та Єлю і міліон доларів на родину. Саме такі коментарі як ваш, дуже гарно ілюструють, що подекуди українець українцю ворог. На відміну від вас, канадський Уряд чудово розуміє, що йому може дати ця хвиля емігрантів. Яка якісно набато більш ерудованіша, і працьовитіша ніж більшість біженців до цього, якщо порівнювати з біженцями близького сходу чи з африки. Я вже мовчу про ГОСТРУ нехватку кадрів на канадському ринку праці після ковіду , особливо у секторі, який завжди займали ньюкамери Та і не біженці ми, а робочі працівники