Українська Канада
-
Здав біометрію 18.07, запит на паспорт прийшов 05.08
-
Ну так в чому ваша проблема?) У вас є час виїхати, виїжайте. Не хочете виїхати- не виїжайте)
-
Це не мобілізація, ви не вірно зрозуміли
-
так це ж ви закинули інфу «є закон» але без номеру і без посилання та ще й «офіційно не підтверджено"
-
В Умань кожен рік стільки Евреїв приїжджає і не чого 🤣🤣🤣
-
Що ж вам давать, в гуглі все ж є
-
У вас в профілі написано, що ви "люта бандерівка", то чому мобілізація вас має злякати?
-
дасте посилання?
-
Закон прийнятий вже давно, тільки дату не виїзду ніяк не оберуть, от тому
-
Ну це аж 0.15% від загальної кількості населення. (Приблизно)
-
То як немає офіційної - то може краще не пліткувати та не панікувати?
-
Для жінок военком мабуть для того щоб медсестри і лікарі не виїжджали, стратегічні професії
-
Поки що не маю офіційної інфи, не можу стверджувати, але, С 01 октября женщин будут выпускать по трудовым и по справке от военкомата. Бухгалтеры в перечне военнообязаных., це я про свою професію, а перелік там Ого го, багато хто сміється над цим, та мені не дуже
-
Скринька Пандори, дай Бог, щоб через 3 роки це не стало найбільшою хвилею депортації...
-
При плані іміграції на 2022 в 420000 імігрантів, дані про 60000 українців, що вже в'їхали цього року завдяки cuaet, справді вражають. Звичайно, сuaet-це ще не імігранти в класичному сенсі, але для розуміння масштабів - все ясно
-
Якщо брати до уваги що це по розмірам друга країна світу то ці цифри це нещо!!
-
Щось воно крутить біля тих 60 тис вже 4й місяць
-
Вимоги однакові дл всіх. Вацинація або карантин 2 тижні. Заповнити arrivecan треба
-
А що буде 1 жовтня?
-
Цікаво, а можна детальніше будьласка?!
22 Jan 2023, 19:22
22816/124046
about 2 hours ago