Українська Канада
-
дасте посилання?
-
То як немає офіційної - то може краще не пліткувати та не панікувати?
-
Для жінок военком мабуть для того щоб медсестри і лікарі не виїжджали, стратегічні професії
-
Поки що не маю офіційної інфи, не можу стверджувати, але, С 01 октября женщин будут выпускать по трудовым и по справке от военкомата. Бухгалтеры в перечне военнообязаных., це я про свою професію, а перелік там Ого го, багато хто сміється над цим, та мені не дуже
-
Якщо брати до уваги що це по розмірам друга країна світу то ці цифри це нещо!!
-
Нійбільша еміграційна хвиля, і мабуть найгірша для Канади. Люди без професій, знання мов, без грошей, більшість яких цікавляться що можна від Канади взяти але не що цій країні дати (український споживчий менталітет)...90% не спроможні самостіно заповнити анкету,, чи елементарно скористуватися гугл-транслейт щоб перекласти листа 🙄
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи був десь розбір особливостей банкінгу в Канаді? Дружина отримала кредитку, але за 20 хвилин розмови по телефону так і не зрозуміли що до чого. Чому поповнення кредитки не зараховане і що значать деякі цифри. Може є гайд, чи де це краще подивитись? Будемо дуже вдячні!
-
А там треба перелогін робити весь час чи можна лише в календарі з місяця на місяць стрибати? Не згадаєте як вийшло зачепити вільні слоти?
-
Хто летів в Канаду через авіаперевізника LOT? Які вимоги щодо вакцинації якщо вилітати з Варшави?