Українська Канада
-
Добрий день) Якщо знайдете, надішліть ще будь ласочка мені🥺🙏
-
в CIBC є картки для костко, це спеціальна картка що підв'язана під ваш мембершіп в магазині, є мастеркардом і тд
-
Дякую, дасьте знати, як вирішиться проблема будь ласка
-
Нарешті отримав виплату федеральну за дитину. Якщо комусь цікаво.
-
То треба чекати листа - запиту на їхні паспорти?
-
Робили знайомі у аеропорту.
-
Дякую. Підкажіть де можна зробити тест у Варшаві? Чи всі роблять в аеропорту?
-
Доброго дня!здавала біометрію 21 .06 в Варшаві, 8 .08 прийшов запрос на паспорт лише мені, а дітям ще ні…чи можна відправляти мій паспорт і дітей, чи чекати поки їм прийде лист?
-
Привіт! Скажіть будь-ласка, якщо я вакцинована я маю робити тест перед вильотом?
-
Не прийшла
-
Якщо не помиляюся, в Кракові зачинили візовий центр, біометрію можна здати тільки в Варшаві.
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, як часто додають місця на біометрію (Берлін чи Краків)? Один раз на місяць?
-
Пробачте за непрохану пораду, але якщо ви не заможна людина з гарною професією та близькою до ідеалу англійською (щоб зразу почати працювати за цією професією) - раджу вам обрати іншу провінцію. Бо там доволі дорого. Та важко отримати PR.
-
Та)
-
сьогодні буде вебінар про еміграцію через квебек. Якщо вам цікаво напишіть у приват, скину повідомлення. Бо квебек не найлегший спосім отримати ПР для Українців
-
До речі, цікавий варіант, потрібно ознайомитись) дякую))
-
Й ви вчили англійську?))
-
ви можете приїхати у Квебек (провінцію) і тут почати вчити французську за державними програмами францизації. Більш того вивчення французської оплачують.
-
Це, на жаль поки мрія, а не реальність)) говорити мені колись "вчи французьку" а я не розуміла для чого ахахахах
-
я можу тільки Монеральськими поділитися. Бо у Монреалі живу)
22 Jan 2023, 19:22
22862/124014
about 5 hours ago