Українська Канада
-
Не прийшла
-
Якщо не помиляюся, в Кракові зачинили візовий центр, біометрію можна здати тільки в Варшаві.
-
Вітаю! Підкажіть, будь-ласка, як часто додають місця на біометрію (Берлін чи Краків)? Один раз на місяць?
-
Пробачте за непрохану пораду, але якщо ви не заможна людина з гарною професією та близькою до ідеалу англійською (щоб зразу почати працювати за цією професією) - раджу вам обрати іншу провінцію. Бо там доволі дорого. Та важко отримати PR.
-
Та)
-
сьогодні буде вебінар про еміграцію через квебек. Якщо вам цікаво напишіть у приват, скину повідомлення. Бо квебек не найлегший спосім отримати ПР для Українців
-
До речі, цікавий варіант, потрібно ознайомитись) дякую))
-
Й ви вчили англійську?))
-
ви можете приїхати у Квебек (провінцію) і тут почати вчити французську за державними програмами францизації. Більш того вивчення французської оплачують.
-
Це, на жаль поки мрія, а не реальність)) говорити мені колись "вчи французьку" а я не розуміла для чого ахахахах
-
я можу тільки Монеральськими поділитися. Бо у Монреалі живу)
-
А поділіться чатом Калгарі, будь ласка, бо я в телеграмі знайшла тільки якийсь не живий на 200 людей і зі спілуванням раз в місяць:( якщо ви потрапляли на такий локальний чат)
-
Нормально ж спілкуємося.. 🤗
-
Потрібно ставити більший інтервал блокування повідомлень, хвилин 10, аби встигали відійти від емоцій, і вже писати не захочеться😁
-
тут 95% питань зараз - то про куает. А потім люди йдуть по містам де вони осіли і там в локальних чатах обговорюють життя Канади. Мені наприклад історії із Калгарі не цікаві, як комусь іншому і історії із Монреалю.
-
Пішло 💩, 😎🍿
-
а життя Канади закінчується на куает?
-
ну не завжди ж тут про куает розказувати всім хто не хоче історію чату читати)
-
якщо тобі щось не подобається - у тебе два виходу, або ініціювати зміни у конституціі (що більш складно, або їхати в іншу країну (Канаду))
-
Насправді, юридично, мораль має рішучій вплив на законотворчість.
22 Jan 2023, 19:22
22871/123825
24 minutes ago