Українська Канада
-
Пішло 💩, 😎🍿
-
дуже часто низький рівень життя то є результатом власного небажання щось змінювати. А взагалі як бути корисним державі - то питання котрий кожен повинен сам собі вирішувати. Я знаю багато людей хто починав з патріотизму, а закінчив повним розчаруванням у державних структурах, і бажанням як умога скоріше покинути країну. Знаю трохи менше людей, котрі починали як патріоти і продовжують робити усе найкраще що можуть для держави.
-
Так, ви маєте рацію. Законодавчо захист країни є обов'язковим для кожного громадянина. Але ми тут розглядаємо моральний аспект цього. Бо закони ж пишуть з моральної точки зору також. Та й армію б у 2015-му перевели повністю на контракт, як би не Росія.
-
Валентин, якщо людина виживала, та існувала, а не жила - що вона могла зробити для держави між спробами якось вижити, заробити собі на освіту та на життя? Держава на те й держава, щоб першою створювати умови для гідного існування, проводити необхідні реформи, а люди вже будуть платити податки та таким чином вносити свій вклад у благополуччя держави та усіх у ній.
-
Як казав колись один з розумних Не питай що держава зробила для тебе, питай що ти зробив для держави. Але по факту Україна вже давно на рівні деяких країн Європи, може навіть краще, але як раз таки середній класс, він найбільше може бути не задоволений країною. тому частіше саме вони і їдуть з України. Що до захисту - то захист батьківщини то є обов'язком КОЖНОГО громадянина країни. Але не думаю що усі хочуть його виконувати, як багато хто і не виконував закони коли жили в Україні. Це щось, що тягнеться з менталітету, та низької громадянської позиції, та пропаганди що ми ні на що не впливаємо.
-
Всем привет,может кто подсказать кто уже приезжал в Канаду как что там?Дают ли какоето жилье на первое время трудно ли найти простую работу просто со знанием языка,буду рад любой инфе