Українська Канада
-
Пішло 💩, 😎🍿
-
дуже часто низький рівень життя то є результатом власного небажання щось змінювати. А взагалі як бути корисним державі - то питання котрий кожен повинен сам собі вирішувати. Я знаю багато людей хто починав з патріотизму, а закінчив повним розчаруванням у державних структурах, і бажанням як умога скоріше покинути країну. Знаю трохи менше людей, котрі починали як патріоти і продовжують робити усе найкраще що можуть для держави.
-
Так, ви маєте рацію. Законодавчо захист країни є обов'язковим для кожного громадянина. Але ми тут розглядаємо моральний аспект цього. Бо закони ж пишуть з моральної точки зору також. Та й армію б у 2015-му перевели повністю на контракт, як би не Росія.
-
Валентин, якщо людина виживала, та існувала, а не жила - що вона могла зробити для держави між спробами якось вижити, заробити собі на освіту та на життя? Держава на те й держава, щоб першою створювати умови для гідного існування, проводити необхідні реформи, а люди вже будуть платити податки та таким чином вносити свій вклад у благополуччя держави та усіх у ній.
-
Як казав колись один з розумних Не питай що держава зробила для тебе, питай що ти зробив для держави. Але по факту Україна вже давно на рівні деяких країн Європи, може навіть краще, але як раз таки середній класс, він найбільше може бути не задоволений країною. тому частіше саме вони і їдуть з України. Що до захисту - то захист батьківщини то є обов'язком КОЖНОГО громадянина країни. Але не думаю що усі хочуть його виконувати, як багато хто і не виконував закони коли жили в Україні. Це щось, що тягнеться з менталітету, та низької громадянської позиції, та пропаганди що ми ні на що не впливаємо.
-
Всем привет,может кто подсказать кто уже приезжал в Канаду как что там?Дают ли какоето жилье на первое время трудно ли найти простую работу просто со знанием языка,буду рад любой инфе
-
припиніть ці чвари, майте повагу майже до 6 тисяч людей в цій групі
-
Мене зараз з групи виженуть) Так, ви праві, повинні захищати ті хто хоче і може. І на сьогоднішній день так воно і є, насильно нікого не забирають у військо, ну хіба що поодинокі випадки. Але ображатися можна на людину, а не Україну. Ті хто не любе Україну - расіюя матушка вас чекає, приймайте російське громадянство і любіть її до..
-
Проблема в тому, що той, хто був в "шоколаді" не дуже і любить цю країну. Він вважає свої статки своїми особистими досягненнями, а держава лише спосіб. Він її скоріше зневажає, вважає за "лоха", якого він обдурив и заробив. Тому повинен любити та справді любить - не залежить від статків.
-
Цікаво дізнатися вашу думку, стосовно одного питання:) Україна - держава з дуже суперечливою внутрішною політикою, стосовно прийняття потрібних реформ, необхідних для того, щоб люди жили краще (особливо до 2014-го року), та ще більш суперечливим економічнім станом. Більшості людей в Україні жилося так собі, в порівнянні з тією ж, наприклад, Польщею. Але є такі люди, хто був ніби то сир у маслі, звичайно. При цьому люди, які виживали, існували, а не жили в Україні можуть бути дуже ображені на саме Державу (та при цьому любити Країну та культурну спадщину). А ті, хто був у шоколаді, звичайно мають набагато більше приводів любити як державу, так і країну. З огляду на оголошене, чи не вважаєте ви, що захищати країну мають ті, хто насправді хоче цього, кому є за що бути Україні щиро вдячним? А ті, хто виживав й існував можуть фактично не мати приводу жертвувати своїм життям заради держави, життя в якій було для них саме таким? Звичайно, що зараз знайдуться люди, які не зможуть відповісти мені конструктивно, та будуть з образами писати щось на кшталт: "Всі просто повинні захищати й все, ти, мудило!" Таке можете не писати - просто поставте дізлайк. Але якщо в вас є щось конструктивне - із задоволенням вислухаю. Питання виключно для освічених людей із холодним розумом.
-
Згоден з вами 👍👍