Українська Канада
-
Маю надію, за три роки, це стало мрією. Дякую
-
Того що для оформлення біженства для українців потрібно було голосування ООН та офіційної реєстрації українських біженців під відповідною програмою. Це б зайняло 6-12 місяців. І ліміти були б встановлені для біженців. Канада вирішила піти іншим шляхом і зробила програму для всіх, без лімітів.
-
Це обширне питання, коротко для Українців є CUAET з 3 роками ворк-перміту, читайте чат вищче, вже обговорювали сьогодні.
-
Я не спекулюю, просто хочу зрозуміти чого чекати. Десь читав, що жіночка телефонувала в Канаду і їй відповіли, що ті кому підтвердили CUAET, отримають все що ця програма в собі розуміє. Тобто, якщо мені прийшов wp до 25 року, то якщо 24 приїду, то дадуть до 25
-
Українці немають статуса біженця, якщо ви питаєте саме про Українців. Вся освіта для нас, як для інших іноземців, за власні кошти. Знижки є після отримання постійного резиденства (ПР)
-
Я над цим уже думав, у нас не робочі візи, а туристичні на 10 років. На крайній випадок так і будемо робити, приїзжати туристом і в середині країни міняти статус, але хотілось би без костилів. Тим паче це не моя провина що не можу приїхати(
-
Ну от на оф сайті написано що ЗАЯВКУ можно подати до 31.03 а не отримати. Заявку ми ж подали ще при заповненні форми CUAET, да і попереднє підтвердження wp прийшло на пошту, яке показати потрібно буде в аеропорту. Ось і цікаво
-
Доброго дня. Прошу вибачення якщо це вже обговорювалось. Хто що скаже про видачу wp після 31.03. З дружиною мріяли іммігрувати в Канаду з 20 року, чекали поки закінчиться моя аспірантура. Візи вже отримали, але виїхати я не можу поки, а дружина без мене не поїде((
-
Дякую
-
Мені здаєтся Канада зробила свій максимум, 3 роки ворк перміту це практично найвищі можливості імігрувати на ПМЖ за цей час в Канаді (кому треба): при бажанні, вивченню мови, роботи та інших зусиль, зрозуміло що просто так ніхто нічого не дасть. Але в Канаді все для цього є
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, якщо батькам схвалено отримання візи, а дітям ні, відсилати на вклейку лише паспорти дорослих? А дитячі окремо, після отримання підтвердження на дітей? Дякую за відповідь