Українська Канада
-
Тобто мені пртрібно в Канаді робити робочу ,для того щоб я міг робити??
-
з гостьовою можете як турист знаходитися в Канаді, з робочою маєте право працювати
-
Доброго дня!А в чому різниця гостьовоі візи і робочоі?Дякую
-
В когось були проблеми зі входом в кабінет, щоб записатися на біометрію?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, як правильно відправляти паспорт на вклейку візи? Може є якесь відео про це, поєтапні якісь інструкції?
-
Друзі, велике дякую🙏😊
-
Можна в будь який візовий центр
-
Байдуже куди відправляти
-
Доброго дня! Здається, не обов'язково відправляти паспорт туди ж, де ви здавали біометрію. Можна в будь-яке інше місце відправити.
-
Доброго дня!) Допоможіть, будь ласка: паспорт на вклейку потрібно відправляти туди, де біометрію здаєш? хочу здати біометрію в Хельсінки, але не буду найближчим часом повертатися сюди
-
Вони всі на офіційні. Але послуги такі надають. Особисто не користувався але є позитивні відгуки
-
А є якісь офіційні (платні) посередники?
-
Через посередників.Термін на це не впливає. Все залежить від візового центру. Орієнтовно від 1 до 6 тижнів
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка щоб заповнити анкету для візи чи потрібно переводити якісь документи на англійську мову?
-
Всім привіт! Скажіть будь ласка, чи реально з України відправити паспорти на вклейку візи? І якщо так, то скільки часу це займає? Можливо хтось вже відправляв?
-
Всім привіт. Хто подовався на стаді перміт - відпишіть, будь ласочка
-
Також можете відслідкувати на якому етапі ваші паспорти тут - www.vfsvisaonline.com/Global-Passporttracking/Track/
-
Доброго дня! Направила паспорт у візовий центр. Отримала трек номер для відслідковування. Скиньте будь ласка посилання, де можна відслідковувати рух. Дякую
-
Запитували про класифікатор професій
-
Як шукати свою професію для імміграції в системі NOC - канадській системі класифікації професій. Ось коротке відео - шукаємо категорію робітника фаст-фуд ресторану youtu.be/u0hBVu-FIpI
22 Jan 2023, 19:22
23089/123823
about 8 hours ago