Українська Канада
-
Підкажіть будь ласка , якщо один з родини працює на роботодавця офіційно і подається на PR , то на всю родину розповсюджується потім цей статус ( маю на увазі жінку , та дітей )
-
Доброго ранку! Заповнюю анкету, підкажіть, будь ласка, якщо немає свідоцтва про розірвання шлюбу, є тільки рішення суду на 3х сторінках. Таке можна загрузити там, де потребують усі документи?
-
Доброго ранку🙂хто подавав паспорти на вклейку візи в Дюссельдорфі, підкажіть будь-ласка, точну його адресу.
-
Привіт! У кого є приклад канадського договору на арену житла? Поділіться будь-ласка 😊
-
Ок дякую
-
Тоді не знаю, уточнюйте на гарячій лінії, вони зараз в кожній країні є для українців.
-
Бо в пл продовжили легальне перебування на 1.5роки Тут легально працюю, є копія контракту, умова винайму мешкання ну і заїхав до 24числа думав що захист не дадуть
-
Ви ж зараз десь проживаєте, чому там не подали на захист? Більшість українців, що виїхали до Європи через війну, вже давно його отримали в різних країнах.
-
Наче б то зараз нікого не депортують через війну, але потім можуть зробити бан за в’їзд до ЄС на скількись років за порушення.
-
І де можна зробити захис/посвідку
-
Депорт можуть дати?
-
Якщо отримали захист і посвідку на перебування - так. Якщо ні, то ви в Європі фактично по безвізу, який закінчився. Теоретично всередині ЄС кордонів немає, по факту, якщо зупинить поліція, наприклад, можуть бути питання.
-
Поки продовжується війна, будь-яка петиція - то є марно витрачений час. Хтось має боронити країну, добровольців вже немає, всі бажаючі вже на фронті. Тому найближчим часом ситуація не зміниться, нажаль😭
-
Підкажіть будь ласка visa application centre та vfs global у Варшаві це одне і те ж? Я в адресі на вклейку написала Global vfs , коли туди відсилала
-
Ми коли подавали анкети у дітей паспортів не було. Зробили поки чекали візи, дорослим прийшли фоіллесс візи, а дітям запрошення зробити одноразовий проїзний, або привезти діючий паспорт, ми віддали паспорти і туди вклеїли візи.
-
Після здачі біометрії - чи потрібно завантажувати якісь документи до свого облікового запису в IRCC?
-
Доброго дня, я знаходжусь в місті Вініпег в мене віза не вклеїна але хочу вклеїти підкажіть де це можна зробити або як це зробити. Спасибі💙💛
-
Відпрацювавши 6 місяців можна подавати на PR, і на момент подачі повинні продовжувати працювати на того ж роботодавця 1) Виправте, якщо помиляюсь 2) Чи повинна людина працювати на тій же посаді, на того ж самого роботодавця впродовж всього терміну очікування PR, тобто майже 3 роки? Чи після отримання номінації від провінції перед подачею на PR вже можна щось змінювати?
-
Доброї ночі! Якщо в українському дипломі вже є переклад англійською мовою, його можна не підтверджувати?
-
Привіт всім, не по темі але хочу спитати наступне вїхав в пл по безвізу ще в січні, зараз є потреба поїхати в австрію на 1день для здачі біо чи це не буде проблемою, чи можу я легально пересуватись країнами єс?
22 Jan 2023, 19:22
23128/123821
about 8 hours ago