Українська Канада
-
Доброго раночку, товариство. Підскажіть будь ласка, як поповнити рахунок на телефоні у Канаді? потрібно спеціально звертатись кудись для цього(в той же чатр), чи можливо поповнити самостійно?
-
а якщо контракт має строк, з припискою "renuеwable"?
-
Ви в Канаді? Звідки берете інформацію? Я, наприклад, бачу тут рівні можливості для всіх, незалежно від віку, статі. І освіту тут поважають. І навіть, якщо ти працюєш на найнижчій посаді, ставлення до тебе не гірше, ніж до того, хто вищий за тебе.
-
Напевно ви дивитесь ціну навчання для іноземців. Для канадців це буде рази в 3-4 дешевше
-
7000 за рік, для прикладу. Хіба це багато? А ще є студентські кредити. А страх втратити роботу, то наша фобія, не їх. Тут дуже низький рівень безробіття. І інша трудова культура. І є страхування кредитів. Тому вони і не бояться жити в кредит.
-
Робота в Манітобі для подачі на PR може бути низькокваліфікованою (робітник на склад чи різноробочий на будівництві і тд) чи таке не дозволить податися?
-
Пiдкажiть будьласка, де завантажити документи, якi треба вiдправляти разом iз паспортом до Консульства Канади? Треба паспорт, чек про сплату зворотньоi доставки, лист якийприйшов на почту та же 2 документи. Де iх завантажити? Та же питання, в нас iз чоловiком заявка одна, а Principal Applicant у кожного власне iм'я стоiть, а не вiд одного iменi. Це нормально?
-
Підкажіть будь ласка , якщо один з родини працює на роботодавця офіційно і подається на PR , то на всю родину розповсюджується потім цей статус ( маю на увазі жінку , та дітей )
-
Напишу вам в приват, бо не знаю, чи можу тут ділитись посиланнями на такі речі
-
зрозуміла, дякую
-
Можете відправити можете приїхати.Щоб приїхати мусите взяти термін на коли.
-
У кого таке було з приводу опен ворк пермита??
-
Якщо ви по паспорту українка, то ні
-
Друзі, хто летів через Барселону? 😊 Чі потрібна транзитна віза?
-
Дякую вам гарно😊
-
дякую!
-
Так без корочки найдете роботу. Зайдіть на лінкедін і гляньте вакансій, корочку хоче від сили 10-15% компаній. Я без корочки без проблем знайшов роботу.
-
а є десь коммон ресурс з вакансіями по Канаді?
-
Павло, дякую! Я поки не в Канаді, і це основна перепона наразі. Бо полишати на кілька років ІТ сферу тільки через те що нема "корочки" зовсім нерайдужна перспектива
-
Люди пишуть, що в Дюсельдорф можна самому занести, а в Берлін тільки листом відправляти.
22 Jan 2023, 19:22
23203/124681
about 2 hours ago