Українська Канада
-
Доброго дня! Хочу уточнити момент щодо роботадавця, роьота у якого дозволить рощпочати оотримання пр. Хто мав досвід, це найкраще на співбесіді уточняти, чи він готовий допомогти з отриманням пр? Чи є якийсб список роботодавців? От просто саме цей момент незрозумілий
-
скажіть будь ласка, вже в Канаді як півтора місця, зараз допомагаю батькові дружини ДХЛ льом відправити паспорт на Холодну у ВФС Варщава, там ніякі правила не змінилися? Все працює як парцювало , друкуєш згоду, додаєш парспррт, чекаєш інформаціїї на мейлі і можна забирати йти, так ?
-
Дякую за пораду. За Лот не знала.
-
З Варшави 100% є Просто якщо вам потрібно у Вакувер(чи ще кудась) то пересадка може бути в Торонто, але прямий перетин Польща - Канада буде
-
повторю ще раз коли ви стартуєте наприклад з польщи до кнади з пересадкою у парижі, і це один квиток , то ще в польщі у вас перевірять візу , витки Юбрнювання видадутьи вам постакові талоніи на два рейси, і якщо ви не залишаєет транзитну зону аєропорту у франціїї, то з вірогіністю в 99 відсотків проблем не буде. Але якщо звичайно ви просто летите по фоїл лес з франціїї вас можуть не посадити на літак
-
купа прімих рейсів , уважніше пошукайте, компанія ЛОТ
-
з якого це дива
-
Так з Польщі немає прямого рейса до Канади. Тільки з пересадкою
-
Це офіційна інформація, всі кому вдалось це якось обійти, факт везіння а не правила
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/get-visa.html
-
ти повинен стартувати з цих крїн, вони просто не гарантують що у тебе не буде проблем на персдаках , але якщо ти долетиш офіцерам на кордоні вже пофіг як до дістався. вже купа люде йписали що летіли з пересдками по фоїл лес і все було ок
-
Де взяти цей перелік? Якщо є - поділіться, будь ласка)
-
не зовсім так
-
Поставте це питання на сайті вашої авіакомпанії
-
Я трохи тут не зрозуміла. Якщо пересадка у Франції чи Ірландії, а їх у списку немає, то не вдасться полетіли? Чи що?
-
Це актуальна адреса візового центру у Львові? Dzherelna St, 18, Lviv, Lviv Oblast, 79000
-
Так, все таки можна:)
-
Мені здається що так, якраз через неї і планую летіти Але ви заставили мене сумніватися, зараз перевірю😄😄
-
Чому ж, можна, але прямий перетин кордону Канади має бути саме з тих країн переліку. Наприклад, якщо летіти з Фінляндії з пересадкою у Німеччині, то приїзд в Канаду рахується з країни дозволеної для foilles
-
Так, а якщо переліт з пересадкою в Лондоні, наприклад.. чи так можна?
22 Jan 2023, 19:22
23319/123821
about 8 hours ago