Українська Канада
-
Дуже, до речі, цікава штука. Чому купити книгу, прочитати її, та здати у безкоштовну бібліотеку, де люди беруть почитати або здають книги безоплатно - це законно, а зробити теж саме з фільмом (купити, подивитися та викласти на торрент, де люди так само беруть и залишають фільми безоплатно) - не законно.
-
доречі може хтось знає норм консультанта який шарить в програмах? киньте інфо якщо є
-
В анкеті провінційної програми потрібно вказувати дані про дружину. Можуть виникнути питання, чому не живете разом. Якщо це здасться підозрілим, можуть відмовити.
-
Скинув у приват дещо
-
Якщо у вас foil-less, то там немає обмеження часу на вклейку, є обмеження на виліт. 30 днів обмеження, якщо прийшов запрос на паспорт.
-
Думаю, що я все ж таки піду до фахівця, бо стільки нюансів..Зараз вирішила займатися французькою, бо треба тест здавати буде
-
Так само, як дорослий, тільки без біометріі. Або лист з foil-less visa або вклейку в паспорт
-
я після усіх консультацій щось дивлюсь на онтаріо по федералці - тому що півроку у манітобі плюс проввнціальний процессвнг теж саме що рік досвіду по ее
-
Ні я місяць як у монреалі. Поки шукав роботу/квартиру/купував усе і первичні доки оформлюю У мене така ж ситуасьйон з мовами. Але працюю по другій вищій освіті
-
чи ви зверталися до консультанта з іміграції тут?
-
слушне питання, сам розробник з добрим англ., розглядав Онтаріо бо маю там друзів, але після посту про Манітобу замислився, можливо має сенс, якщо це справді трохи спростить..
-
Я не готов всі нюанси розказати. Бо мало знаю. Я лише приблизно написав який шляхдля себе намітив. Вище написав повідомлення
-
ну в мене інша ситуація: гарна англійська + французька на А2 десь. Зараз буду вивчати. Вже працюю офіційно..Треба розуміти на що орієнтуватися, щоб не прогавити момент)
-
А на якому ресурсі дивилися програми? Маю питання чим визначається професія..дипломом чи досвідом роботи? Я не працюю за спеціальністю, тому навіть не знаю як мені правильно подивитися бали)))
-
Але скоро буде вбінар по темі від місцевоі організаціі краще там прийти послухати. Посилання можу в приват надіслати
-
а в чому проблема з онтаріо? я рахував й десь набираю 450 але якщо додати рік досвіду то буде більше - чи має сенс іхати до манітоби?
-
Всім привіт, у кого так було, що відправили декілька паспортів на вклейку після foil-less і для всіх крім одного прийшло, що your application was approved, а один паспорт має статус your application is processing
-
Якщо дуже коротко - працюєш 2 роки, вчиш французську вперед імігрувати
-
Гаразд. Тоді напишіть ще за річні квоти по кожній провінції.
-
Поки поверхнево, Складніше ніж в Манітобі, але на вигляд нічого нереального. Для більшості людей хочаб англійську вивчити - проблема, а тут ще й французьку треба знати.
22 Jan 2023, 19:22
23420/123932
39 minutes ago