Українська Канада
-
Гайз, термінове питання, номер канадської візи це червоні цифри сбоку чи document n?
-
А я на наступну здачу зареєструватися не можу,в візовий центр, каже що номер вже використовується
-
Перездавала. Все Ок
-
Бережи вас господь😌
-
Дивно
-
Внизу під табличкою
-
Немає
-
Та сама. У вас в запрошенні адреса має бути
-
І ще таке питання, є канадська віза wx1 дійсна але запрошення на роботу нема як того разу що я приїжджав. Чи можу зараз по ній заїхати а в Канаді вклеїти куєте? "Ps запрошення на проходження біометрії маю але немаю часу її проходити"
-
Дітям до 18 не треба
-
Підкажіть будь ласка! 2м батькам прийшло підтвердження на біометрію а дитині 4 роки ні. На сайтах де прочитав що до 12и і на іншому що до 14и не треба біометрія, на іншому що треба.... то як буди
-
Підкажіть, будь ласка, адресу у Львові, де здають біометрію? Джерельна 18 чи інша?
-
Привіт! А хтось практикував з Монреалю до Торонто не на літаку?
-
Так
-
Можливо хтось знає , якщо паспорт подовжений , то візу видають до кінця подовженого паспорту ?
-
Сестра їхала , її нічого не питали
-
Добрий вечір. Підкажіть чи на польському кордоні питають за вакцинацію?
-
Доброї ночі. Підкажіть як правильно відправити паспорт на візу з України у Варшаву або ж Кишинів? Можна в особисті
-
Хтось здавав у червні біометрію у Австрії? комусь прийшла вже віза з того часу?
-
Перші 2 листка(заповнені) VFS consent form, original passport request, Biometric Validity letter(начебто необов’язково але всяк випадок закинула) та сам паспорт
22 Jan 2023, 19:22
23570/124727
about 2 hours ago