Українська Канада
-
Дякую за відповідь
-
Варшава, через мысяць
-
через мысяць
-
я так загально відповіла), Ваше повідомлення просто було останнє на цю тему, перепрошую 😊
-
Підкажіть будь ласка, що Ви вкладали у конверт?
-
Дякую, але взагалі для мене нерелеваний коментар. Ніяких проблем з англійською немає, за Нетфлікс ще в Україні платила більше 2 років. Серіали не цікаві зовсім. Хіба що з частиною про субтитри згодна .
-
Так
-
Після пару місяців проживання за кордоном, Ви ще будете стукатися лобом у двері і казатм собі «ага, зараз вам буду щомісяця віддавати 10 дол за нетфлікс», краще подивлюсь з рекламою на укр сайті. Але згодом 10 доларів стане для вас копійками і якщо Ви любитель серіалів/фільмів, то вам вже буде ліньки дивитися якусь рекламу і Ви собі завантажите Нетфлікс, замість того, аби щоразу шукати сайт, де фільм доступний, сайт, який працює в Канаді, сайт, де укр озвучка і так далі. Плюс це може стати Вашим майже головним джерелом вивчення англ мови, адже найти ще десь субтитри важко і напряжно.
-
Доброго вечора маю таке питання , наприклад після двох років роботи по ворк перміну, є можливість отримати стаді пермін щоб поступити в коледж ??
-
Так
-
А батьки громадяни України були? Якщо так, то ви громадянин від народження.
-
Ви кидали у скриньку?
-
Самостійно приносила
-
А через який час вам прийшов такий лист після здачі біо? Теж є на це підозри
-
Ми не чекали, самі пішли в офіс
-
так, після здачі біо прийшов лист що треба здати ще раз
-
А як довго чекали запрошення на вклейку?
-
Ми проходили, черг немає.
-
Як ви здавали, через кур'єра чи напряму?
-
Скажіть будь-ласка ! Хто проходив біометрію у Тбілісі ? Як довго ви чекали ?
22 Jan 2023, 19:22
23590/123999
about 4 hours ago