Українська Канада
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка як віддати паспорт у Німеччині для вклеювання візи (не поштою) ? Чи потрібно мені заздалегідь записуватися чи можна просто приїхати і віддати? Якщо потрібно записуватися, то як…? Хто вже віддавав так паспорт? коли і скільки приблизно чекали?
-
Не розумію, але ж все одно можна податися через apostille.in.ua ? Так? У цьому випадку переклади не потрібні. Та робиться все онлайн. Які переваги варіанту с пошуком авторизованих партнерів? Ціна нижча?
-
Я принесла його 3.08 , він вже в них, і на моїй сторінці вже стоїть дата утвердження отримання візи та бекграунду. Але не знаю як це впливає на швидкість вклеювання😅
-
Я здавала у Відні паспорт, але ще чекаю, можете написати мені, постараюся домогти)
-
Доброго ранку. Збираюсь летіти до Канади наступного місяца. В мене до вас є питання. Коли була остання хвиля корони, то чи заставляли всіх примусово вакцинуватись як це було в Ізраїлі чи ОАЕ? Чи було щоб без вакцини не можна зайти в різні заклади? Дякую за відподь
-
А коли ви отримали квитки? Ті через скільки сказали що буде рейс?
-
Трохи не зрозуміла про амазон та нетфлікс. Наприклад, у мене амазон прайм та сплачена підписка на нетфлікс, я плачу гроші за це. Я ж маю право дивитися контент на навіть скачувати його для офлайн перегляду (у нетфлікса є така опція)?
-
Бачте, по цій лінії у нас дуже схожі історії, колего, але ми прийшли до дещо різних висновків. Тим більше, що ви займаєтесь розробкою ігор і в цій сфері піратство процвітає, як ні де інде... Офтоп: на чому розробляєш?
-
Дякую за пост. Корисно знати, що можливо якщо споживати піратський контент.