Українська Канада
-
День добрий, а не підскажете чат манітоби головний?
-
Я здавав 14.06 і ще глухо
-
Люди в Чехії, не можуть приїхати в Берлін. Хочуть надіслати. А неможливо знайти куди
-
Введіть номер телефону у вайбері і вам підтягне
-
Там скринька поштова є на першому поверсі, просто кидаєш туди конверт і все
-
Куает не дає пмж. Вам прийдеться шукати можливість тут залишитися. Для подачі на програму треба знаходитися у європі або хочаб у Львові щоб здати біометрію і якось відправити потім паспорт. Що до шансів - хз, тут багато інклюзивності, але чи зможете ви себе влаштувати це під питанням. Якщо ви маєте гарну англійську то зможете я думаю. Якщо ні, то я не знаю як інваліду сюрвайвл роботу знайти на перший час.
-
Так ти давав? Чи курʼєром вібправляв? )))
-
Не підкажете, скільки у вас часу пройшло від сдачи біометрії у Братиславі до апруву? Так як давно сдавали біометрію?
-
До Варшави можна записатись и самому принести. До Праги, здається, також (але тут не знаю точно).
-
Доброго дня, хотіти переїхати то звісно добре, але Канада просто дає візу та ворк перміт з самого початку і більше нічого. В принципі зараз також бувають безкоштовні рейси А також вони зробили программу яка надає 3000 канадських долларів. І здається на цьому все. Отже житла вона не надає, особливо грошима не допомагає, тільки ось одноразова виплата. Є волонтери які допомагають, але ж ви розумієте що на це не потрібно надто сильно розраховувати. Якщо маєте бажання то я би рекомендував спробувати спочатку знайти там роботу в ІТ, бо приїхати у Вашій ситуації та шукати по місцю роботу мені здається буде важко... Але і тут є проблема - роботодавці за звичай хочуть щоб ви вже були в Канаді, ну хоча б щоб ви отримали мінімально візу. Знову ж таки у Вашій ситуації їхати в іншу країну, здавати біометрію і чекати на відповідь - це буде не легко. Як на мене шанси авжеш у вас є, але потрібно буде зробити титанічні зусилля щоб все вийшло.
-
Добрий день. Будь ласка, підкажіть контакт фірми, через яку можна відправити з України до Європи паспорт на вклеювання канадської візи. Щоб під ключ: отримали мій паспорт із супровідними документами в Україні, відправили до Європи у візовий центр, забрали та надіслали мені в Україну за адресою
-
А конкретно куди кур'єром ?
-
Ти, мабуть, не зрозумів питання. Біометрія сдана. Мені потрібно віддати паспорт на вклейку. Хочу це зробити у Відні. Але на сайті, де можна записатись - немає такої можливості. Ось я і питаю: Той, хто вже сдавав паспорт на вклейку у Відні - як ви записувались? Чи усі письмом відправляли???
-
Є таке, але у них просто ще й порядок такий самий 😅
-
🇳🇱 - Нидерланды 🇫🇷 - Франция 🇭🇷 - Хорватия Так що тут ще і порядок має значення, не тільки герб...
-
Бо я вже не однократно зустрічав що Словакію Словенією і росію плутають. Перші 2 - друзі ) Відрізняються що на прапорі є герб. Тому для всіх, якщо бачите триколор подивіться спочатку чи є герб, якщо є то це скоріше за все друзі яких посилати не потрібно 😅
-
Емммм якщо що 🇦🇲 - Вірменія 🇸🇰 - Cловакія 🇸🇮 - Словенія 🇷🇺 - московія Малесенький урок географії)