Українська Канада
-
Якщо я ще знаходжуся в Україні, то куди звертатися?
-
Дякую
-
Запитаю у центрі оцінювання
-
Прочитала, що для усіх професій крім бухгалтерів
-
Chartered Professional Accountants of Canada is the national organization representing the Canadian accounting profession
-
Crave.ca я дивлюсь тут. Але треба підписка.
-
Питаннячко. Які ще документи потрібно взяти до візового центру для проходження біометрії? По мимо закордонного паспорта і листа підтвердження про зустріч - чи потрібно ще якісь документи або папери? Заздалегідь дякую
-
Ми не робили
-
Доброго вечора. Будь ласка, скажіть який тип оцінки диплому краще обрати. Я зараз у місті Вінніпег. У центрі призначили зустріч. Бухгалтер.
-
Нет
-
Якщо диплом двома мовами (українська і англійська) треба робити переклад?
-
Десь можна перевірити чи моя віза з ремаркою CUAET, це десь має бути написано на самій візі..?
-
А можете підказати куди саме надсилали? Бо я на enic спіробітниці написав, вона тиждень не відповідає
-
А якщо диплом нового зразка і там уже є англомовна версія, однаково потрібно робити переклад?
-
Робив евалюацію два тижні тому. Укр сторона приймає скан копії, робить оцінку (1680 грн), надсилає до WES. Потім WES перевіряє те що надіслала укр сторона. Коштує 280$ Весь процес зайняв менше двох тижнів
-
Зараз оригінали надсилати непотрібно в Україну, достатньо скан копій
-
Добрий вечір, а якщо здати біометрію в Німеччині, то можна буде потім надіслати свій паспорт на вклейку до того візового центру з України? І якщо можна, то чи прийде він потім в Україну?
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Дякую!
-
це приватна група і тут можуть бути будь-які правила
22 Jan 2023, 19:22
23908/123896
7 minutes ago