Українська Канада
-
Заповнювали англійською
-
Дуже дякую.
-
Я чекаю з 16.06 в Австрії
-
Це ви Consent Form заповнювали, та що на сайті форма? Якщо так, то на якій мові, українська чи англійська?
-
Ахахахха,дуже смішно😂
-
Краще поділіться досвідом як ви це зробили😅
-
Дякую
-
Доброго дня хто здавав 26.07 на біометрію в Варшаві? Отримали вже? Дякую,за відповідь)
-
В мене чоловік в Європі, але не міг поїхати особисто, тож я привезла сама наші паспорти. До паспортів додала роздруковану і заповнену форму згоди (1-2 сторінки) на кожного члена сім'ї та роздруковані листи на запит паспортів.
-
Бо на сайті написано що треба заповнити бланк доручення з сайту, 2 фотокартки. Коли телефоную в посольство- відповідь не знають.
-
Після подачі біометрії до 4 місяців, а паспорти - не знаю. Теж по-різному буває
-
Я привозила свій паспорт і чоловіка і в мене не питали ніяких доручень.
-
Добрий день. Хтось передавав паспорт на вклеювання візи в Бухаресті за іншу людину(яка не виіздна з України на даний час)? Які доручення або документи для цього потрібно?
-
А скільки ж тоді прийдеться паспорти чекати?
-
Ми майже 3 чекаємо. Пишіть у кризову форму або телефонуйте, може щось змінить. Мені говорили «все ок, чекайте»
-
Добрий день. Чула, що є такі люди, як career advisors, не порадите такого спеціаліста. Розумію, що спочатку робота "куди візьмуть")), однак потрібна порада як будувати трудрву діяльність. За фахом вчитель англійської (майже не практикуючий), рухатись у вчительському напрямку точно сенсу немає, де навіть школяр знає мову краще))....
-
Дякую
-
у вас помилка, ось правильна viennimmigration@international.gc.ca
-
Доброго дня, підкажіть куди писати листа, вже два місяці ,як здала біометрію, немає відповіді, електронні адреса які були написані, не приймають повідомлення. Відбитки здавала в Австрії ,Вена. Дякую
-
Дякую))
22 Jan 2023, 19:22
24066/123823
about 6 hours ago