Українська Канада
-
ну не знаю) люди пишуть що поставали, не знаю чому так
-
В на 5.08 було 1 місце 😔
-
Я в цей час оновлював сторінку кожні пів хвилини, нічого не було
-
Ви можете зателефонувати у колл-центр Канади по цьому номеру і пояснити їм ситуацію, вони запитають номер здачі біометрії, якщо Ви вкажете його, вони зразу все відмітять і здавати не потрібно буде. Ось номер: +1 (613) 321-4243 Єдине, час очікування на лінії мінімум хвилин 10, тож, зважайте на це
-
Моніторив цей час, не бачив жодгого вікна
-
а хтось і на серпень попав
-
Дякую, зашла після 11
-
сьогодні з 10 по 11 години був відкритий цілий вересень, вже розібрали, далі тільки моніторити
-
Підскажіть хто знає яка ситуація у Львіові на біометрію? Покищо дат вільних немає, коло вони відкриваються?
-
Зрозуміло. Я здавала в 2017 році, наче мало б спрацювати, але ні((((
-
В мене в друга спрацювало, але він відносно недавно здавав біо (грудень чи січень), я ту опцію не використовував.
-
Так, але в мені ре зарахували. А у вас спрацювало?
-
Скажіть будь-ласка, чи є тут ті хто отримав фоіл-лес, і в паспорт вклеїли візу на 6 місяців як зазначено, а не до кінця дії паспорту?
-
При подачі анкети є питання за біометрію, ставите галочку що є і номер біометрії.
-
Де саме треба вказувати? Я вказувала у заявці, відмітила галочкою, що була біометрія, але все одно прийшов запит. Ще ні від кого на чула, що зарахували стару…
-
Якщо біометрія ще дійсна і є номер біометрії, то при подачі на візу вказуєте
-
Ні, нажаль. У нас така ж ситуація, біометрію не зарахували, прийшло запрошення на нову здачу біометрії, довелось здавати знову
-
Хтось бачив сьогодні зелені віконця?
-
Ви не можете подовжити паспорти?
-
Доброго дня, коли ви відправляли паспорта в Варшаву кур'єром, коли вам приходило смс що посольство получили ваші паспорта?
22 Jan 2023, 19:22
24100/124023
about 7 hours ago