Українська Канада
-
Ви не можете подовжити паспорти?
-
Доброго дня, коли ви відправляли паспорта в Варшаву кур'єром, коли вам приходило смс що посольство получили ваші паспорта?
-
Будь ласка підкажіть. В мене двоє дітей, українські паспорти закінчився термін дії але в них є паспорти іншої країни. Чи можемо ми виїхати до Канади за цими паспортами? а потім в посольстві України зробити українські і чи дадуть допомогу на дітей, якщо вони будуть за паспортами громадянами іншої країни?
-
Будете с бадами по степу ходити роботу шукати ніфіга не розуміючи...
-
Доброго ранку🙂 на наступній неділі везу паспорти на вклейку візи у Вену. Якщо комусь потрібно, можу також передати. Пишіть у приватне листування😉
-
о це дуже корисно! дякую!
-
Дякую! Щоб знайти роботу достатньо тільки work permit? Чи треба ще SIN? ( тут треба прописка), то виходить лабіринт. Дайте бумашку з роботи роботодавцю, аби він дав житло, але на роботу не влаштуєшся без житла, бо треба sin 🥹
-
Та ще треба sin
-
Привіт, я не сильно розумію як проходить процедура з житлом. На перший час рекомендується знайти хоста або airbn зняти. Припустимо, я знімаю airbn на 2/3 тижні. За цей час мені потрібно очевидно отримати work permit ( в аеропорті), номер мобільного телефону, напевно health card. Але напевно для двох останніх справ ( health card& mobile phone) потрібно прописка. А ніхто прописувати мене не буде в airbnb або той хост. Тому мені потрібно найти житло —-> прописатися і починати займатися health card, прописка, карточка банківська ( на яку згодом отримаю фін допомогу) і вже тоді починати шукати роботу. Але питання в тому, як і хто мені дасть житло. Мені, наприклад, 21 рік, за плечима нічого ніяких кредитних історій чи досвіду роботи немає. Чи можливо без цього всього найти собі житло? І чи впораюсь я за ці 2/3 тижні живучи в airbn чи хоста.. Дякую за відповідь
-
Добрий день. Знайшов роботу на фермі але е обмеження в ворк перміті. Може хтось мае покрокову відео інструкцію як це зробити?
-
Як довго чекати на візу в Канаду, після подачі в Канаді ( в’їзд був по одноразовій ) ?
-
Телефонуйте їм на гарячу лінію аби відправили запит в техпідтримку. Якщо агент цього не зробить, то телефонуйте ще, поки не трапиться нормальний
-
Не хвилюйтеся, вони запросять у вас документ щодо другого з батьків. Напишіть пояснення своїми словами,що ви сінгл мазер, відповідно до законодавства України, що підтверджується витягом. додайте копію витягу і його переклад
-
Можно
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Хорошо
-
Є вихід, можна брати "i" з англ. розкладки
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Ок але же тут не можна на росийський