Українська Канада
-
Я це розумію, мене більш цікавило чи зможу я взагалі це зробити якщо маю вже ворк перміт
-
Шо це
-
Доброго вечора, будь ласка, чи може хтось поділитися файлом Правила дорожнього руху провінції Альберта? І зорієнтуйте, пліз, як краще зробити: вчити теорію, а потім записуватися до автошколи чи як? Я в цьому не розуміюся, але дуже хочу драйвер лайсенс)
-
Любий нотаріус надасть документ в Україні .І з власного досвіду-зразу переклад робіть свідоцтва про народження дитини та дозвіл від батька,щоб не тратить час додатково(як правило,додатково запросять і дадуть на це ще місяць)
-
Нажаль це недопомогло Воно пише що цей USI is already in use. В в кол центрі ніхто телефон не бере (
-
Дякую
-
Ви подавали в Берліні чи Дюсельдорфі?
-
Добрий вечір. А можно більш детальніше, як ви подавали паспорт на вклейку візи у Дюссельдорф. Дякую. Можна у пп
-
Добрий вечір! Чи є хто робив проклейку візи в Німеччині останнім часом? Як довго чекали?
-
У мене питання - дуже хвилює. Оформила заяву, здала біометрію. Але, я мати одиначка, в анкеті вказала і вклала копію свідоцтва (крім паспортів). А тепер хвилююся, може цього недостатньо? Сину 14 років.
-
Доброго вечора! Хтось може випадково буде їхати в п'ятницю 5. 08. з Праги до Відня в VFS global. З компанією веселіше!