Українська Канада
-
/ban@AwesomeBanBot
-
Доброго ранку. Хто вклеював візу у Парижі? Я маю деякі питання. Та як відстежити паспорт🙏🏻
-
Скажу по Франкфурту. Аеропорт дуже великий, треба буде швидко знайти куди бігти на наступний рейс. Зачекінитися на Ванкувер напевно треба, тому що це не один рейс з одним квитком, до Франкфурта буде окремий чекін. Якщо рейс з Будапешта буде затримуватися, вирогідність висока, що наступний затримують, так як це одна авіакомпанія (в мене таке було з АлІталія).
-
Канада, Ванкувер
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка Хотіли скасувати запис на біометрію через vfc global, тому що не вдавалося вчасно приїхати. Начебто як сайт завантажився, скасовував запис, а виявилося, що ні. Намагалися ще раз у той же день зробити що й запис, але програма вже не дозволяла І тепер пише що "цей UCI вже зайнятий" Ні скасувати запис ні перенести Може, хтось уже з таким стикався?😭😭😭
-
У нас так само
-
А Вам прийшов лист на пошту що паспорт отримано чи щось таке?
-
То напевно і найвища оренда житла, і все інше. Ще розглядаю Нью Браунсвік, що підкажете нарахунок цієї провінції?
-
Ого😢😢
-
То в Україні вони також бувають. І за останні роки випадки почастішали.
-
Вже перехотіла в Манітобу 100% тепер незнаю яку провінцію обрати 🤷♀️ дякую за підказку
-
Коли вже зроблять відео серіси як з музикою..
-
Вогінь)
-
HBO, Peacock, Hulu Якщо прям усі, то так) Кожна з них випускає свій продукт і має права на них
-
Я правильно розумію, що немає одного сервісу с однією підпискою по всім серіалам? Якщо хочешь дивитись всі серіали, треба купляти прайм, нетфлікс, епплтв, дійней і тд?
-
Дякую !!! 🙏🙏
-
www.alberta.ca/support-for-ukrainians.aspx
-
Хто має таке фото ? Або сайти з нього ??? Погана якість, не можу зісканувати код Альберти. Допоможіть будь ласка. Дякую
-
Так, можна пройти в Європі та одразу отримати ворк перміт без обмежень
-
я мала на уквазі в Європі проходи, але ви, певно, здогадались
22 Jan 2023, 19:22
24265/123850
about 7 hours ago