Українська Канада
-
Якщо вони можуть змінювати інформацію, то це не означає, що я плутаю людей.
-
Я дзвонила сьогодні і мені сказали таку інформацію. У мене є запис розмови, переслухала і там так, як я кажу. Жінка сказала 30(це строки, які у листі)+60 дней додаткові на здачу біометрії
-
Якщо так, то це неправдива інформація, обмежень щодо здачі біометрії не має. Бо мені лист на біометрію прийшов 22 березня, а здавати біометрію я буду 11 серпня. Не плутайте людей!
-
Доброго дня. Отримав лист, що паспорт vfs отримали і на огляді. Скільки часу займає огляд і вклейка візи? Буду вдячний за відповідь.
-
Ви про biometric instructions lettet?
-
Дякую за пораду!
-
Коли прийшов лист на біометрію, з того числа 90 діб
-
Який паспорт вписувати, то Вам вирішувати. Мабудь краще новий, щоб візу отримати на довший термін. Подорожі писати всі за останні 5 років, незалежно скільки було паспортів.
-
З моменту призначення біометрії?
-
Так я в Україні. Дзвонила у Львів
-
Можливо для тих,хто за кордоном.Ті ,хто зараз в Україні -відмінили.Але інформація змінюється .Можливо ,треба слідкувати
-
Так
-
Тобто 90 діб?
-
Всім гарного дня! Подалися на біометрію 3 вересня але це субота вони працюють в вихідний ? Але підтвердження прийшло з датою
-
Ні , не відмінили. Я дзвонила і сказали, що для українців 30+60 діб. Сьогодні дзвонила
-
Відмінили термін на біометрію.А на вклейку 30 днів,дочка звонила в центр і пояснювала причину затримки,але вона в Україні .
-
А ви не знаєте часом чи діє для українців термін 30-ти денний щодо подачі паспорта? Бо мені казали, що для українців наче часові терміни відмінили
-
Вклейка не займає довго часу
-
Бо я чув що там терміни дуже різні, в когось місяць займає, а в когось 4 місяці
-
10.07,18 днів і прийшли
22 Jan 2023, 19:22
24455/123874
about 2 hours ago