Українська Канада
-
Лайф хак - вмикаєте пробний прайм на чорну пятницю і таритесь з додатковими знижками та доставкою за 2 дні. Потім закриваєте
-
Дякую за відповідь, ще таке питання. А де вказувати, що забирати документи буду не я, а кур’єрська служба? Начебто така інформації надається у листі «дозвіл на обробку персональних данних»?!
-
Для дитини усе теж. Але в інформаційній згоді заповнюєте сторінку з інформацією, що Ви представник дитини (мама). Оплата кожного паспорту окремо
-
Доброї ночі! Підскажіть будь ласка які документи потрібно відправляти у візовий центр?! 1. Дозвіл на обробку данних 2. Паспорт 3. Запрошення 4. Оплата ?! Так? А якщо на дитину, яка не здавала біометрію, що для неї потрібно ? 1.5 років
-
Якщо потрібна буде яка-небуть інформація пишіть в приват🙂
-
ми теж летимо у Нью Брансуік!
-
то я не додивилася
-
Це я відповідала на повідомлення Сергія. І розповідала, що донька має візитор рекордс, а не стаді перміт і це підходить для зарахування в школу. Ми нічого не обирали, офіцер сам видав в аеропорту. Ми у Нью Брансуік.
-
Сергію, я вже питала, але не бачила відповіді. Я правильно розумію, що ви навіть не брали той стаді перміт? Дитина пішла в школу без нього, тому що ви маєте ворк перміт, вірно? І от я питала, в якій провінції ви зупинилися?
-
я так і планувала, прилетіти 12 і допоки сидітимемо на карантині 14 днів, податися на новий стаді перміт і ворк перміт для доньки онлайн. Щоб вкластися в терміни, поки не закінчилася віза і той стаді перміт, що мені дасть офіцер в аеропорту. А багато хто мене сьогодні лякав, що у мене великі проблеми і мою дитину можуть навіть у країну не впустити, чого, власне, я і розполохалася не на жарт
-
Тоді вам залишиться тільки податися на продовження стаді перміту. Там є ньюанс. Якщо подастеся до його закінчення, це буде продовження. Оплата зараз скасована. Якщо після закінчення дії наявного перміту - це відновлення, оплата буде 200 cad
-
паспорт продовжений, я їздила в консульство вже після отримання візи і встигла продовжити паспорт на 4 роки. Справа на сьогодні тільки у візі, яка видана до 12 вересня 2022.
-
Здається, це якесь нововведення чи уточнення, бо раніше такої інформації не було.
-
Вам треба не візу продовжити, а паспорт. На імміграційному сайті Канади вказано, що перміт видається на строк до трьох років, або до кінця дії паспорту.
-
Саме тому я закликаю не звертатись за допомогою з такими питаннями до незнайомців
-
То чому не поділитесь тут, як виправити помилку/помилки? Мені здається, я відповідала на запитання, чому я вас відзначила у повідомленні.
-
Ваше повідомлення підозріле. Якщо ви можете дати інформацію, яка є загальна для всіх, чому не поділитись тут, а писати вам в особисті повідомлення? Якщо для цього вам потрібні особисті дані людини, то я застерігаю усіх нікому їх не давати.
-
Щоб люди вам не давали своїх особистих даних
-
❗️❗️❗️НЕ давайте нікому свої особисті дані, номер банківського рахунку та SIN номер❗️❗️❗️
-
Суто щодо моєї ситуації - які проблеми можуть бути у дівчинки 13 років? Їй не дадуть стаді перміт? Так згідно КУАЕТ Канада має забезпечити УСІХ дітей шкільною освітою. Цілий день займаюся цим питанням, і знову таки висновок - треба базуватися прямим законом і вдачею, бо бачу, багато чого залежить від офіцера, де будеш оформлятися по прильоту. Єдине, я хочу підготувати такого собі листа, де напишу, мовляв, прошу видати стаді та ворк перміт дитині терміном на три роки у зв'язку із тим, що віза буде продовжуватися.
22 Jan 2023, 19:22
24497/123932
about 4 hours ago