Українська Канада
-
Доброго вечора. В когось є номер репетитора англійської мови?
-
А черги зараз у візовий теж не малі, можемо елементарно не встигнути отримати нову візу.
-
я теж не дуже зрозуміла цей момент, у знайомої схожа ситуація, але вони в Канаді вже, паспорт закінчився, спочатку продовжували паспорт, а зараз подаються на продовження візи і стаді перміт. Прочитала вище чийсь коментар, що в межах Канади віза не потрібна, тому й написала своє питання, раптом є якісь нюанси і полегшені варіанти, про які я не знаю, бо проживати будемо в далекому від цивілізації селі, ще й перші 14 днів сидіти на карантині як не вакциновані.
-
Так, на основi вiзи вона легально перебуваэ в Канадi, вiза закiнчилась- вилiт з краïни... ворк/стадi не дадуть довше чим до кiнця вiзи(але це ще визначить офiцер в аеропорту)!
-
ви впевнені у своїй відповіді? Щодо того, що дитина не має права перебувати в Канаді після 12 вересня?
-
ні, перший рік точно не збираюсь. Цікавить стаді перміт, адже донька піде до школи, а в 14 хоче потрошку працювати починати
-
У вас дуже складная ситуацiя, cтадi пермiт чи ворк пермiт дають до кiнця вiзи... вам прийдеться в Канадi подаватись знову на вiзу та продовжувати ворк/стадi.. часу у вас немаэ там... дитина не може перебувати там пiсля 12 вересня...дiзнавайся заздалегiдь, як краще вам поступати!
-
Можливо, хтось підкаже, хто точно знає відповідь. У доньки закордонний паспорт діє до 12 вересня 2022р. Віза вклеєна теж до 12 вересня 2022р. Тиждень тому подовжили дію закордонного паспорту на 4 роки. В Канаду летимо на початку вересня. Чи необхідно, вже перебуваючи на території Канади, продовжувати візу? Чи можна тільки стаді перміт продовжити і в майбутньому ворк перміт? Чи краще все таки відразу в Канаді отримати нову візу?
-
А як реєструватись?
-
Навіщо так далеко відправляти ?
-
Добрий день, Зорієнтуйте мене будь ласка) Ми прибули до Канади по програмі CUAET та мали тільки foil less visa У паспорт віза не вклеювалась Ми можемо літаком перебратися до іншої провінції без вклейки візи в паспорт ? У мене немає досвіду в перельотах, тому я не розуміюсь трохи…))