Українська Канада
-
У вас дуже складная ситуацiя, cтадi пермiт чи ворк пермiт дають до кiнця вiзи... вам прийдеться в Канадi подаватись знову на вiзу та продовжувати ворк/стадi.. часу у вас немаэ там... дитина не може перебувати там пiсля 12 вересня...дiзнавайся заздалегiдь, як краще вам поступати!
-
Можливо, хтось підкаже, хто точно знає відповідь. У доньки закордонний паспорт діє до 12 вересня 2022р. Віза вклеєна теж до 12 вересня 2022р. Тиждень тому подовжили дію закордонного паспорту на 4 роки. В Канаду летимо на початку вересня. Чи необхідно, вже перебуваючи на території Канади, продовжувати візу? Чи можна тільки стаді перміт продовжити і в майбутньому ворк перміт? Чи краще все таки відразу в Канаді отримати нову візу?
-
А як реєструватись?
-
Навіщо так далеко відправляти ?
-
Добрий день, Зорієнтуйте мене будь ласка) Ми прибули до Канади по програмі CUAET та мали тільки foil less visa У паспорт віза не вклеювалась Ми можемо літаком перебратися до іншої провінції без вклейки візи в паспорт ? У мене немає досвіду в перельотах, тому я не розуміюсь трохи…))
-
Дякую
-
Перепрошую) Не вам відповіла Це адресувалось дівчині, яка питала про документи у заявці
-
Фото на телефон , з телефона на комп Відкриваєте ворд , додаєте зображення, 1 шт , і зберігаєте в pdf і так по черзі
-
Там же потрібно тільки повідомлення роздрукувати що прийшло на почту, чи я щось не так зрозумів?
-
В кожному полі- один файл Наприклад моє свідоцтво про шлюб мало кілька сторінок, я їх склеювала разом і тоді додавала
-
Не зрозумів
-
І має бути все одним файлом Якщо два- не пропускає
-
Доброго вечора. Скажіть як у Німеччині вклеїти візу в паспорт? Приносити самостійно, чи відправляти поштою або кур'єром?