Українська Канада
-
Health care , benefits, social services, English language classes, and a lot else)
-
можливо, підкажіть, будь ласка, які саме привілеї? я спробую скористатись
-
Я не казав що Вона дає Вам біженствО , але у Вас є всі привіЛегії, як біЖенця окрім ПМЖ
-
Да да , я ще той москаль, я Бажаю таким як ви розуму , і надіюсь що колись до Вашого черепку дійде те що не треба так тормозити , саме Вам я заздрю , проміняти польскі труси на Канадський кондо)
-
ця програма - спрощене надання права в'їзду та права працювати. Вона не передбачає біженства і не є такою. І Ви це не можете не знати. Але сперечатись не бачу сенсу.
-
Тіх хто тікає від війни , ви хочаб раз прочитали те там де ви рееструєтеся та вводите свої персональні данні )
-
Так )
-
хіба ця програма для біженців?
-
Короче , ви те саме що я називаю стічне лайно ) не туди і не сюди , ізза таких людей як ви канадійці втрачають віру в нас , бо ви їдете як біженці , по програмі для біженців , )
-
Щоб мати більш чітку Картину , про Вас , бо є такі люди що в польщі сиділи по 5 років та рванути сюди
-
він не просто гарантіі не дає, селф не дає стажу, який потрібен для ПР
-
Ви приїхали з України чи Європи ?Вас приютили Канадійці ?
-
Вона мені коштувала 25$к (навчальна віза)
-
Не в цій країні , чесні на вулиці сплять , тут або ви або Вас , або в Валмарт за 15 $ до кінця життя
-
Ось бачиш, як мінімум візу.
-
😂😂😂 просвітіть мене ) я колись своєї візи 7 місяців чекав
-
Дала, ти просто не знаєш.🤣
-
То там компанія має на 51% належати канадцю?
-
Кому дала ? Мені Канаді нічого не давала ) я приїхав сюди за довго до війни
-
Чому ви вирішили що погано? Є правила, і згідно цих правил люди діють. Чи ви вважаете що вони за хабар отримують PR? Вони бачуть можливість, шпарину, шанс і законо переходять
22 Jan 2023, 19:22
246/124727
about 4 hours ago